Cum acţionează ColonHelp Detox Forte?

ColonHelp Detox Forte este un supliment din fibre, 100% natural, sub formă de pulbere, destinat curelor de detoxifiere avansată.

ColonHelp Detox Forte susţine procesul de detoxifiere

Ingredientele introduse în compoziția ColonHelp Detox Forte fac din acesta un detoxifiant complet, cu acţiune de eliminare a toxinelor de la nivel hepatic şi intestinal. Fibrele de in şi psyllium ajută la eliminarea reziduurilor de la nivelul colonului datorită proprietăţilor laxative şi detoxifiante, iar armurariul, alga verde Chlorella, broccoli şi orzul verde au o acțiune de eliminare a toxinelor de la nivel hepatic şi renal. Eliminarea toxinelor de la nivelul colonului previne autointoxicarea organismului, adică recircularea acestora în organism. Silimarina din armurariu și compușii fenolici din turmeric, ghimbir și sfecla roșie cresc nivelul de glutation în ficat și favorizează detoxifierea acestui organ.

ColonHelp Detox Forte ajută la reglarea tranzitului intestinal

Odată ajunse în intestin, fibrele din seminţele de in şi psyllium, inulina se umflă şi, pe lângă faptul că absorb substanţele toxice, stimulează peristaltismul, reglând astfel tranzitul intestinal. Reziduurile care stagnează mai multe zile în colon agresează pereţii intestinali. În contact cu apa, inulina și celelalte fibre din produs formează mucilagii, ceea ce conferă produsului ColonHelp Detox Forte efect emolient şi lubrifiant, calmând iritaţiile colonului şi făcând scaunul mai uşor de evacuat.

ColonHelp Detox Forte, adjuvant în curele de slăbire

Aportul de fibre este deosebit de important în curele de slăbire. ColonHelp Detox Forte este un adjuvant util în diete, deoarece fibrele menţin senzaţia de saţietate, absorb apa şi elimină toxinele, împiedică asimilarea grăsimilor şi menţin glicemia la un nivel normal, controlând astfel senzaţia de foame.

Doza zilnică de ColonHelp Detox Forte (16 g) = 7,6 g fibre de cea mai bună calitate!

ColonHelp Detox Forte menţine colesterolul şi glicemia în limite normale

Fibrele vegetale din formula ColonHelp Detox Forte au capacitatea de a lega şi elimina colesterolul provenit din alimente, care altfel ar fi absorbit în fluxul sanguin. Tot fibrele împiedică trecerea rapidă a glucozei din tubul digestiv în sânge, având un rol important în reglarea glicemiei.

Potrivit studiilor, psylliumul are o afinitate excepţională pentru reziduurile de colesterol, reducând riscul de boală cardiovasculară şi colesterolul total cu până la 10% într-o cură de 3 luni.

ColonHelp Detox Forte reface mucoasa intestinală

Datorită mucilagiilor conţinute de inulină, rădăcina de nalbă mare şi tărâţele de psyllium, ColonHelp Detox Forte ajută la refacerea mucoasei gastrice şi intestinale agresată de toxine, de consumul de alimente iritante sau de medicamente. Datorită efectului emolient și protector, acționează asemenea unui pansament gastric, reducând aciditatea stomacală şi disconfortul gastric.

Fibra de psyllium din compoziția ColonHelp Detox Forte se degradează mai greu decât alte fibre la nivel intestinal, producând astfel o cantitate mare de acid butiric. Acest acid ajută la menţinerea colonului sănătos, este folosit ca hrană de către colonocite (celulele colonului), contribuie la regenerarea mucoasei intestinale și poate fi de ajutor în colitele ulcerative.

ColonHelp Detox Forte stimulează sistemul imunitar

Știai că până la 80% din populaţie prezintă dezechilibre ale florei intestinale și implicit imunitate scăzută? Oboseala permanentă, sensibilitatea crescută la infecţii sunt semne că imunitatea organismului este la pământ.

Inulina – componenta prebiotică din compoziția ColonHelp Detox Forte – stimulează înmulțirea bacteriilor probiotice din colon și refacerea florei intestinale, în acest fel asigurându-se buna funcționare a sistemului imunitar.

ColonHelp Detox Forte îmbunătăţește digestia

Datorită ghimbirului, cardamomului și coriandrului, ColonHelp Detox Forte are proprietăți bactericide, bacteriostatice și de stimulare a digestiei. Compușii fenolici și uleiurile esențiale din aceste ingrediente sunt de ajutor în infecția cu Helicobacter pylori, stimulează secreția și evacuarea bilei, de asemenea au proprietăți carminative și de reducere a gazelor intestinale.

Comandă acum produsul ColonHelp Detox Forte la doar 52 lei!