De ce să alegi ColonHelp Detox Forte?

• Produs 100% natural, 0% aditivi

ColonHelp Detox Forte este un produs 100% natural, pe bază de fibre de cea mai bună calitate (in, psyllium, inulină) și plante detoxifiante (armurariu, alga verde Chlorella, broccoli, orz verde). Produsul nu conține conservanți, coloranți sau alți aditivi chimici. Nu conține organisme modificate genetic!

• Conținut ridicat de fibre de in și psyllium + inulină

ColonHelp Detox Forte este o combinație eficientă de fibre solubile și insolubile. Pe lângă binecunoscutele fibre de in și psyllium, în compoziția ColonHelp Detox Forte este introdusă inulina. În contact cu apa, inulina formează mucilagii (geluri vâscoase), care diminuează rata de absorbție a glucidelor și colesterolului, absorb toxinele și le elimină.

16 g ColonHelp Detox Forte (doza zilnică) îți furnizează aproape 8 g fibre de cea mai bună calitate!!!

• Asigură detoxifierea simultană a colonului și ficatului

Spre deosebire de produsul ColonHelp clasic, în compoziția ColonHelp Detox Forte sunt introduse plante cu efect puternic detoxifiant: armurariu, alga verde Chlorella, broccoli, orz verde, sfeclă roșie. Produsul acționează deopotrivă la nivelul colonului și ficatului. Astfel, fibrele de in, psyllium, inulina absorb acizii biliari și toxinele din colon și le elimină. Aceasta în vreme ce sulforafanii din broccoli stimulează producerea în intestine a unor enzime cu efect protector împotriva radicalilor liberi, iar silimarina din armurariu și compușii fenolici din turmeric, ghimbir și sfecla roșie cresc nivelul de glutation din ficat și favorizează detoxifierea lui.

• Conferă protecție antioxidantă

ColonHelp Detox Forte reduce efectele negative ale radicalilor liberi asupra organismului, datorită algei verzi Chlorella, florii de broccoli, armurariului și orzului verde. Compușii activi din aceste ingrediente reduc efectele toxinelor asupra organismului, stimulează refacerea ADN-ului celular și încetinesc procesul de îmbătrânire celulară.

• Reface mucoasa intestinală

E-urile din alimente, pesticidele, ierbicidele cu care sunt contaminate fructele și legumele, abuzul de medicamente irită mucoasa colonului, care în timp devine permeabilă și poate permite trecerea în circulația generală a unor particule alimentare sau a toxinelor. Fibrele din ColonHelp Detox Forte, alături de celelalte ingrediente, au efect emolient și protector asupra mucoasei peretelui colonic, prevenind iritarea acestuia și acționând asemenea unui pansament gastric.

• Gust natural și deosebit de plăcut

ColonHelp Detox Forte are un gust natural, deosebit de plăcut. Inulina și sfecla roșie conferă produsului un gust ușor dulceag, iar ghimbirul – ușor condimentat. În amestec cu iaurt, ColonHelp Detox Forte constituie o gustare sănătoasă, cu o savoare deosebită.

• Raport optim calitate – preț

ColonHelp Detox Forte este un produs premium, cu ingrediente de cea mai bună calitate, fabricat în sistem integrat de management calitate – siguranță alimentară ISO9001:2008, ISO22000:2005, certificat de organismul german TUV NORD.

ColonHelp Detox Forte este disponibil la flacon de 240 g, la un preț foarte bun: 59 de lei. Produsul este suficient pentru o cură de două săptămâni. După cele două săptămâni, cura poate fi continuată cu oricare alt produs din Gama ColonHelp – ColonHelp clasic sau ColonHelp Probiotic Forte, astfel încât nu vă veți plictisi de gustul produsului.

Comandă acum produsul ColonHelp Detox Forte la doar 52 lei!