Garanţii

Bucură-te de beneficiile ingredientelor 100% naturale!

ColonHelp Detox Forte este o versiune de ColonHelp în care acţiunea detoxifiantă a fibrelor este susţinută de ingrediente cu un puternic efect de eliminare a toxinelor de la nivel hepatic şi intestinal: armurariu, Chlorella, broccoli, orz verde. Obţinut din cele mai proaspete şi pure ingrediente, ColonHelp Detox Forte este soluţia ideală pentru o cură de detoxifiere avansată a organismului agresat de abuzul de grăsimi, de aditivi alimentari, de fumat sau poluare.

ColonHelp Detox Forte este un produs natural sub formă de pulbere, obţinut din ingrediente 100% naturale: seminţe de in, tărâţe de psyllium, inulină, algă verde Chlorella, fructe de armurariu, floare de broccoli, orz verde, rădăcină de sfeclă roşie, fructe de cardamom, rădăcină de nalbă mare, rădăcină de ghimbir, rădăcină de turmeric, fructe de coriandru, argilă de uz alimentar. Ingredientele sunt păstrate în cele mai bune condiţii de depozitare, astfel încât proprietăţile lor terapeutice să nu fie alterate cu nimic.

ColonHelp Detox Forte nu conţine zahăr, sare, conservanţi, coloranţi sau alţi aditivi chimici. Nu conţine organisme modificate genetic!

ColonHelp Detox Forte − o combinaţie optimă de fibre din in, psyllium, inulină şi plante cu puternic efect detoxifiant.

Încercaţi ColonHelp Detox Forte şi aveţi garanţia că luaţi nu doar un supliment cu fibre pentru detoxifierea avansată a organismului, ci şi un supliment pentru refacerea florei intestinale. Pe lângă fibre, ColonHelp Detox Forte inulină şi rădăcină de nalbă mare, cu efect emolient şi de calmare a iritaţiilor mucoasei intestinale. Datorită efectului emolient şi protector, ColonHelp detox Forte acţionează asemenea unui pansament gastric.

sus in pagina

Fă o cură de 3 luni și vei vedea diferența!

O cură de 1-3 luni cu produsul ColonHelp Detox Forte contribuie la reglarea tranzitului intestinal şi la elimianrea toxinelor de la nivel intestinal şi hepatic. Ingredientele cu efect puternic detoxifiant (armurariu armurariu, ghimbir, sfeclă roşie) favorizează detoxifierea ficatului, în timp ce sulforafanii din broccoli stimulează producerea în intestine a unor enzime cu efect protector împotriva radicalilor liberi. Ghimbirul, cardamomul şi coriandrul din compoziţia ColonHelp Detox Forte ajută la eliminarea bacteriilor patogene din intestine şi susţin sistemul digestiv, iar inulina stimulează înmulţirea bacteriilor probiotice din colon, ajutând la buna funcţionare a sistemului imunitar.

În acelaşi timp, dacă aveţi câteva kilograme în plus, o cură cu ColonHelp vă oferă şansa să pierdeţi din greutate. Curăţirea intestinală asigurată de ColonHelp înseamnă atât eliminarea reziduurilor întărite depuse pe pereţii intestinali, cât şi pierderea kilogramelor în plus.

ColonHelp Detox Forte se administrează cu iaurt. Astfel este realizată pe de o parte curăţirea colonului, iar pe de altă parte întărirea imunităţii. Pentru ca detoxifierea să se realizeze în cele mai bune condiţii este nevoie să beţi zilnic 1,5-2 litri de lichide atunci când luaţi ColonHelp detox Forte.

ColonHelp Detox Forte acţionează cu blândeţe, nu irită colonul şi nu provoacă dependenţă, aşa cum se poate întâmpla în cazul laxativelor de sinteză sau a celor cu efect purgativ.

sus in pagina

ColonHelp Detox Forte: cel mai bun raport calitate-preț

ColonHelp Detox Forte este disponibil la flacon de 240 g, raportul calitate-preţ fiind unul foarte bun. Produsul ColonHelp are cel mai mic preţ de pe piaţă raportat la cantitatea de produs, respectiv 52 RON pentru un recipient de 240 g.

Un flacon de ColonHelp Detox Forte este suficient pentru o cură de două săptămâni, la o doză zilnică de 2 linguriţe (16 g).

Formula ColonHelp Detox Forte nu poate înlocui medicamentele în bolile cronice. ColonHelp Detox Forte nu este un medicament. ColonHelp Detox Forte este un supliment alimentar, care se eliberează fără prescripţie medicală. ColonHelp Detox Forte poate echilibra regimul alimentar, dar nu poate înlocui o dietă echilibrată. Înainte de utilizare, citiţi cu atenţie prospectul!

ColonHelp are avizul Serviciului Naţional pentru Plante Medicinale, Aromatice şi Produse ale Stupului.

sus in pagina

Te-ai răzgândit? Nicio problemă! Primești banii înapoi!

Dacă v-aţi răzgândit şi nu doriţi să începeţi programul ColonHelp Detox Forte de detoxifiere şi refacere a mucoasei intestinale, puteţi returna produsul şi veti primi banii înapoi. Produsul trebuie returnat în aceleaşi condiţii în care l-aţi primit: în recipientul original, sigilat şi cu eticheta nedeteriorată, în termen de 14 de zile de la data efectuării comenzii*. Banii nu sunt returnaţi în cazul produselor desigilate sau cu eticheta deteriorată*.

* Returnarea contravalorii produselor se face doar pentru produsele achiziţionate prin comandă online (cf. OG 34/04.07.2014 privind drepturile consumatorilor).

În acelaşi timp vă invităm să ne împărtăşiţi experienţa dumneavoastră, problemele pe care le-aţi întâmpinat pe parcursul curei, pentru a vă oferi suport. Specialiştii noştri vă stau la dispoziţie pentru a răspunde întrebărilor legate de ColonHelp Detox Forte. Trebuie doar să folosiţi una dintre metodele de contactare: infoline, telefon sau e-mail.

ColonHelp Detox Forte este un produs Zenyth Pharmaceuticals, companie al carei motto este „Mai multă educaţie, mai multă sănătate“.

sus in pagina

Termenul de valabilitate al produsului ColonHelp Detox Forte

Termenul de valabilitate al produsului ColonHelp este de 12 luni, respectând condiţiile de păstrare!

După deschiderea flaconului vă recomandăm păstrarea acestuia în frigider sau într-un loc ferit de lumină şi umezeală, la o temperatură de maximum 22 de grade Celsius sau în frigider.

Flaconul este sigilat. Data fabricaţiei şi data expirării sunt trecute pe capacul flaconului.

Comandă acum produsul ColonHelp Detox Forte la doar 52 lei!