Intrebari si raspunsuri privind ColonHelp Detox Forte:

Afiseaza toate raspunsurile Ascunde raspunsurile

 • Care este diferenţa dintre ColonHelp şi ColonHelp Detox Forte?

  ColonHelp Detox Forte este o versiune de ColonHelp în care au fost adăugate plante cu un puternic efect detoxifiant: armurariu, Chlorella, broccoli, orz verde. Produsul acționează deopotrivă asupra colonului, ficatului și rinichilor, favorizând eliminarea toxinelor din aceste organe. De asemenea, datorită rădăcinii de nalbă mare, ColonHelp Detox Forte are un efect emolient şi reface mucoasa intestinală, acţionând în acelaşi timp ca un pansament gastric. Iar ghimbirul, cardamomul şi coriandrul din compoziția produsului îi conferă proprietăţi bactericide, bacteriostatice şi de stimulare a digestiei.

 • ColonHelp Detox Forte conține mai multe fibre decât ColonHelp clasic?

  În privința conținutului de fibre, produsul ColonHelp clasic are un ușor avantaj, astfel ColonHelp clasic conține 4,32 g fibre totale/lingurița dozatoare, în vreme ce ColonHelp Detox Forte conține 3,80 g fibre totale/lingurița dozatoare. ColonHelp Detox Forte conține însă plante cu efect detoxifiant crescut: armurariu, Chlorella, broccoli, orz verde, sfeclă roșie.

 • Ce gust are ColonHelp Detox Forte?

  Produsul ColonHelp Detox Forte are un gust natural, plăcut. Datorită conținutului de inulină și sfeclă roșie, produsul are gust ușor dulceag.

 • ColonHelp Detox Forte este bun şi pentru slăbire?

  Fibrele sunt un adjuvant util în diete. ColonHelp Detox Forte este bogat în fibre: semințe de in, psyllium, inulină. Asociat unei cure de slăbire, ColonHelp Detox Forte se administrează cu 20-30 de minute înainte de masă. Fibrele cresc în volum, dau senzaţia de saţietate, accelerează tranzitul intestinal şi reduc timpul de absorbţie a grăsimilor.

 • ColonHelp Detox Forte ajută la scăderea colesterolului şi a trigliceridelor din sânge?

  Fibrele leagă grăsimile provenite din alimentaţie şi ajută la eliminarea lor înainte ca acestea să fie absorbite în sânge. În acest sens, ColonHelp Detox Forte este util persoanelor care se confruntă cu un nivel crescut de colesterol.

 • Am diabet. Pot consuma ColonHelp Detox Forte?

  Persoanele care suferă de diabet zaharat şi se află sub tratament medicamentos trebuie să ceară sfatul medicului înainte de a consuma ColonHelp Detox Forte.

 • Cum se administrează produsul ColonHelp Detox Forte?

  Produsul se administrează în amestec cu iaurt, lapte bătut, kefir.

 • Nu consum lactate. Cu ce pot lua ColonHelp Detox Forte?

  În cazul în care nu puteţi consuma iaurt, administraţi ColonHelp Detox Forte cu apă sau suc natural din fructe sau legume.

 • Ce regim alimentar este necesar în timpul detoxifierii?

  Pentru a susţine funcţia de detoxifiere a organismului şi pentru a accelera acest proces, se recomandă o alimentaţie bazată pe fructe şi legume crude, cereale integrale, supe, salate, sucuri din fructe şi legume preparate în casă. În cura de detoxifiere este recomandat de asemenea consumul a 2 litri de lichide zilnic. Mişcarea susţine procesul de detoxifiere prin stimularea transpiraţiei şi a eliminării toxinelor prin piele.

 • Cât timp trebuie să iau ColonHelp Detox Forte pentru un efect de durată?

  O cură cu fibrele ColonHelp Detox Forte poate dura între 1 şi 3 luni, timp suficient pentru realizarea unei detoxifieri eficiente. Rezultatele curei se păstrează atâta timp cât vă veţi menţine obiceiurile alimentare sănătoase.

 • ColonHelp Detox Forte se administrează înainte sau după masă?

  Dacă urmaţi în paralel o dietă de slăbire, se recomandă ca produsul să fie administrat înainte cu 20-30 de minute de masă. În caz contrar, puteţi administra produsul şi după masă.

 • Pot lua ColonHelp Detox Forte dacă urmez un tratament medicamentos?

  ColonHelp Detox Forte nu interacţionează cu tratamentul medicamentos. Totuşi, dacă luaţi medicamente, este bine să consumaţi produsul la un interval de două ore de la administrarea medicamentelor.

 • Ce se întâmplă dacă iau ColonHelp Detox Forte şi nu consum suficientă apă?

  Fibrele solubile din ColonHelp Detox Forte au nevoie de o cantitate mare de apă pentru a se umfla, pentru a accelera tranzitul intestinal şi pentru a elimina toxinele din colon. Fibrele extrag lichidele de la nivelul intestinului şi, în lipsa unui aport suficient de apă, poate apărea constipaţia.

 • Care sunt posibilele reacţii adverse?

  Unele persoane pot experimenta dureri de cap, balonări, crampe, iritaţii şi înroşiri ale pielii în primele zile ale curei de detoxifiere. Aceste reacţii sunt normale şi arată că organismul începe să elimine toxinele. Dacă aceste simptome nu dispar în câteva zile, întrerupeţi tratamentul şi adresaţi-vă medicului.

 • Cum ştiu dacă produsul funcţionează şi în cazul meu?

  În timpul curei cu fibrele ColonHelp Detox Forte tranzitul intestinal se reglează, iar scaunul creşte în volum datorită fibrelor care absorb apa şi se umflă.

 • În cât timp îşi face efectul ColonHelp Detox Forte dacă sufăr de constipație?

  Este posibil ca la persoanele care suferă de constipaţie cronică tranzitul intestinal să se regleze mai greu. Aceasta deoarece ColonHelp Detox Forte acţionează ca un lubrifiant, spre deosebire de laxativele stimulante, care au o acţiune agresivă şi produc purgaţie. Fibrele din formula ColonHelp Detox Forte au o acţiune blândă, nu irită intestinele şi nu provoacă dependenţă.

 • ColonHelp Detox Forte provoacă diaree?

  Spre deosebire de laxativele cu efect purgativ, ColonHelp Detox Forte este un reglator blând al tranzitului intestinal. Acest lucru se datorează fibrelor care îşi măresc volumul şi stimulează în mod natural mişcările colonului.

 • De câte ori pe zi pot lua ColonHelp Detox Forte?

  ColonHelp Detox Forte se poate administra o dată pe zi, de preferat dimineaţa. Dacă asociaţi produsul unei cure de slăbire, îl puteţi administra dimineaţa şi seara, cu 30 de minute înainte de masă sau în locul acestora.

 • Care este diferenţa dintre ColonHelp Detox Forte şi alte produse de detoxifiere?

  Formula ColonHelp Detox Forte este o combinaţie optimă de ingrediente destinate detoxifierii intestinale, hepatice şi renale.

Comandă acum produsul ColonHelp Detox Forte la doar 52 lei!