De ce să alegi ColonHelp Junior?

ColonHelp Junior, vitaminizant şi reglator intestinal cu SuperFructe şi SuperFibre, se adresează în special copiilor, dar şi adulţilor, persoanelor aflate în convalescenţă, celor sensibile la gustul plantelor aromatice, femeilor însărcinate sau celor care alaptează.

Reglează tranzitul intestinal

Din ingrediente naturale, fără conservanţi, coloranţi sau alţi adititvi chimici, ColonHelp Junior este soluţia ideală pentru reglarea blândă ţi eficienta a tranzitului intestinal şi totodată singurul detoxifiant recomandat copiilor, dar şi gravidelor sau femeilor care alăptează. Conţinutul ridicat de fibre îl recomandă în reglarea tranzitului intestinal atât în constipaţie, cât şi în diaree.

Susţine sistemul imunitar

Probleme cu imunitatea? Alege ColonHelp Junior! Are un continut ridicat de vitamina C naturală, cunoscută şi ca vitamina imunităţii – 12 mg/8 g produs. Goji berry stimulează sistemul imunitar al copiilor prin conţinutul de vitamina C şi betacaroten, iar datorită acizilor graşi esentiali ajută la dezvoltarea sistemului nervos.

Bine de ştiut!
Administrat în combinaţie cu iaurt, ColonHelp Junior ajută la restabilirea echilibrului florei intestinale şi creşte imunitatea organismului.

Vitaminizează şi energizează

ColonHelp Junior asigură o cantitate foarte mare de vitamine, fiind un tonic excelent al organismului, adjuvant util în stări de oboseală, în tulburări de concentrare, suprasolicitare fizică sau intelectuală. Tiamina (vitamina B1 conţinută de goji) este responsabilă cu menţinerea nivelului de energie ridicat în organism.

Bine de ştiut!
Manganul conţinut de ananas este implicat în producerea de enzime care asigură energia corpului şi îmbunătăţesc capacitatea naturală de apărare a acestuia.

Contribuie la îmbunătăţirea digestiei

Pentru buna asimilare a vitaminelor este nevoie de îmbunătăţirea digestiei. Papaya şi ananasul asigură două enzime importante – papayna şi bromelaina – care îmbunătăţesc digestia. În cazul adulţilor, produsul este recomandat pentru ameliorarea balonărilor, a digestiei incomplete şi a refluxului gastric, a simptomelor colonului iritabil şi pentru reducerea colesterolului.

Adjuvant în curele de slabire

ColonHelp Junior este de ajutor şi în curele de slăbire datorită fibrelor care reduc senzaţia de foame şi a vitaminelor care previn stările de epuizare frecvente în timpul dietelor.

Conținut nutrițional Per porție de servire (8 g) Per 100 g produs
Calorii 139 kj/33 kcal 1736 kj/412 kcal
Glucide totale 5,76 g 72,06 g
– din care fibre 2,40 g 30,06 g
Lipide 0,90 g 11,20 g
Proteine 0,45 g 5,67 g
Comandă acum produsul ColonHelp Junior la doar 87 lei!