faq_tpl_chjunior.php

Intrebari si raspunsuri privind ColonHelp Junior:

Afiseaza toate raspunsurile Ascunde raspunsurile

 • Poate fi administrat copiilor?

  ColonHelp Junior este destinat în mod special copiilor şi poate fi administrat celor de peste 4 ani. Trebuie ţinut cont de dozajul recomandat şi de faptul ca la copii, suplimentul nu înlocuieşte o masă, ci doar o completează.

 • Este indicat gravidelor?

  ColonHelp poate fi consumat fără probleme de gravide sau mămici care alăptează. Conţinutul de vitamine, minerale şi fibre chiar îl recomandă în aceste perioade în care organismul are nevoie de un plus de vitamine şi minerale.

 • Ce gust are ColonHelp Junior?

  ColonHelp Junior are gust plăcut de fructe şi poate fi consumat, în combinaţie cu iaurt, atât de copii, cât şi de persoanele sensibile la gustul şi mirosul de condimente al produsului ColonHelp.

 • ColonHelp Junior este bun şi pentru slăbire?

  Desigur. Îm acest caz este foarte important să fie administrat cu 20-30 de minute înainte de masă. În felul acesta, fibrele solubile vor avea timp să crească în volum, iar la masa vei mânca mai puţin. Odată ajunse în stomac, fibrele se umflă şi dau senzaţia de saţietate mai rapid. În plus, fibrele accelerează tranzitul intestinal şi reduc timpul de absorbţie a nutrienţilor. Vitaminele conţinute împiedică apariţia stărilor de epuizare din timpul curei de slăbire.

 • ColonHelp Junior poate reduce colesterolul din sânge?

  Da. O dietă bogată în fibre ajută la scăderea nivelului grăsimilor din sânge. Fibrele vegetale introduse în formula ColonHelp Junior au capacitatea de a elimina colesterolul alimentar. În lipsa fibrelor, colesterolul este absorbit în sânge, iar acest lucru duce la apariţia bolilor cardiovasculare.

 • Ţin post şi nu consum lactate. Cu ce pot să iau ColonHelp Junior?

  În cazul în care nu consumi iaurt, ColonHelp Junior se poate lua şi cu apă. Efectul lui imunostimulator maxim se realizează atunci când este consumat cu iaurt. Celelalte efecte, cum ar fi cel laxativ, nu sunt afectate.

 • Trebuie să îmi schimb regimul alimentar cât timp iau ColonHelp Junior?

  Nu este nevoie neapărat de modificarea dietei, ColonHelp Junior va avea oricum rezultate. În cazul în care vei elimina grăsimile şi hrana procesată din alimentaţie, vei reduce cantitatea de alcool, cafea şi băuturi carbogazoase, rezultatele vor apărea într-un timp mult mai scurt. Dacă veti introduce şi mişcare în aer liber în programul tău, detoxifierea va fi mai eficientă.

 • Cât timp trebuie să iau ColonHelp Junior pentru un efect de durată?

  O cură de 3 luni este suficientă pentru detoxifiere şi pentru a obţine un efect de durată. Efectul pozitiv se va menţine atât timp cât îţi vei păstra obiceiurile sănătoase, cum ar fi consumul suficient de apă, mişcarea şi regimul alimentar sănătos.

 • Cum este mai bine de administrat ColonHelp Junior, înainte sau după masă?

  Depinde de ce anume urmăreşti prin această cură. Dacă vrei să slăbeşti, administrarea se va face cu 20-30 de minute înainte de masă. Dacă doreşti să îţi păstrezi greutatea sau să te îngraşi, administrează produsul dupa masă sau în completarea acesteia.

 • Pot lua ColonHelp Junior dacă urmez un tratament medicamentos?

  În mod normal, ColonHelp Junior nu interacţionează cu tratamentul medicamentos. Totuşi, medicamentele nu se administrează în acelaşi timp cu produsul, ci la un interval de două. Daca apar efecte adverse, este indicată întreruperea administrării de ColonHelp Junior.

 • Ce se întâmplă dacă iau ColonHelp Junior şi nu consum suficientă apă?

  Fibrele solubile din ColonHelp Junior au nevoie de multă apă pentru a se umfla, pentru a accelera tranzitul intestinal şi a curăţa colonul de toxine. Dacă nu consumi suficientă apă, ColonHelp Junior poate produce constipaţie. Cantitatea recomandată de apă este de 1,2 litri pentru copii şi 2 litri pentru adulţi.

 • Care sunt posibilele reacţii adverse?

  Reacţiile adverse pot apărea în caz de supradozaj şi sunt reacţii de detoxifiere rapidă. Durerile de cap, balonările, crampele, iritaţiile şi înroşirile pielii sunt simptome atribuite autointoxicării. Este posibil ca la unele persoane, aceleaşi simptome să apară şi în momentul în care au început o cură de detoxifiere. Acestea sunt de fapt reacţiile organismului la procestul de eliminare a toxinelor, reacţii care dispar în câteva zile. În cazul apariţiei simptomelor severe este indicată întreruperea tratamentului şi un control medical pentru a verifica dacă nu există alte afecţiuni nedescoperite.

 • De câte ori pe zi pot lua ColonHelp Junior?

  Cel mai frecvent, ColonHelp Junior se ia în două prize zilnice, prima dimineaţa şi a doua în cursul zilei. În anumite situaţii care cer o detoxifiere mai rapidă se poate lua de cel mult 3 ori pe zi, cu condiţia să nu se depaşească doza recomandată în funcţie de vârstă şi greutate.

 • În cât timp voi putea avea un tranzit intestinal normal?

  Rapiditatea cu care produsul îşi va face efectul depinde foarte mult de particularităţile fiecărei persoane. Cel mai important este să te hidratezi corespunzator, altfel ColonHelp Junior îşi poate schimba proprietăţile de uşor laxativ.

 • Care este diferenţa dintre produsul dvs. şi alte produse de detoxifiere de pe piaţă?

  ColonHelp Junior a fost gândit să fie deosebit de eficient şi în acelaşi timp să aibă un gust atât de bun încât să fie şi pe placul copiilor, dar şi al celor mai sensibili la gustul de condimente. S-au folosit cele mai bune ingrediente, în cantităţi terapeutice. În plus, poate fi cumpărat direct de la producător.

 • Am diabet. Pot lua ColonHelp Junior?

  Dacă suferiţi de diabet este indicat să cereţi sfatul medicului înainte de a urma o cură de detoxifiere cu ColonHelp Junior.

 • Am alergii alimentare. Pot lua ColonHelp Junior?

  ColonHelp Junior conţine seminţe se susan şi fulgi de nucă de cocos, posibil alergene. Persoanele care au alergii alimentare ar trebui să ia la început doze mici de ColonHelp Junior pentru a vedea cum reacţionează la produs.

Comandă acum produsul ColonHelp Junior la doar 87 lei!