Mod de administrare

ColonHelp Junior se administrează în amestec cu iaurt natural, sana, lapte bătut sau apă. Persoanele care nu consumă iaurt pot lua ColonHelp Junior cu apa, cu menţiunea că efectul benefic maxim se obţine atunci când este administrat cu iaurt. În această combinaţie, pe lângă celelalte efecte, ColonHelp Junior stimulează imunitatea şi reface flora intestinală.

ColonHelp poate fi administrat atât înainte de masă, cât şi la 20-30 de minute după masa, în completarea acesteia.

SUGESTIE: Alegeţi cu grijă iaurturile din comerţ şi consumaţi, pe cât posibil, iaurturi cu probiotice (îmbogatite cu lactobacterii şi bifidobacterii). De evitat iaurturile cu fructe, deoarece conţin zahăr şi aditivi alimentari. Pentru o masă consistenta, puteţi adăuga în acest amestec cereale integrale.

Atenţie! Consumaţi produsul amestecat cu o cantitate suficientă de lichid, conform instrucţiunilor de administrare. Nu consumaţi ColonHelp Junior ca atare, fără să-l amestecaţi cu iaurt sau cu lichide suficiente, pentru ca vă puteti îneca!
Produsul se aministrează în cure de detoxifiere şi vitaminizare de 1-3 luni, o dată sau de două ori pe an.

ColonHelp Junior, administrat în cure de detoxifiere

Începe cura cu jumătate din doza uzuala. Dupa 2-3 zile, cantitatea de produs se creşte creşte treptat până la doza optimă tolerată, fără a depăşi doza maximă. Produsul se administrează în două prize, una dimineaţa, iar a doua în cursul zilei. În amestec cu iaurtul, produsul se va colora în roz-violet datorită afinelor!

Pe parcursul curei, consumul de apă trebuie să fie de 1-1,2 litri pentru copii şi de 2 litri pentru adulţi.

Atenţie! În lipsa apei, produsul îşi pierde efectele de uşor laxativ şi poate provoca chiar constipaţie. Fibrele din ColonHelp Junior au nevoie de apă pentru a elimina toxinele din organism şi pentru a regla tranzitul intestinal. Dacă nu bei suficientă apă, detoxifierea nu se realizează!
Dacă suferi de diaree, poţi consuma ColonHelp Junior ca adjuvant, limitându-te la a bea cantitatea uzuală de lichide.

IMPORTANT! La 15-20 de minute după ce ai lua ColonHelp Junior, bea un pahar mare cu apă (400-500 ml). În cazul copiilor, cantitatea de apă se înjumătăţeste.

Creşterea treptată a dozei de ColonHelp Junior este necesară pentru a se putea stabili cantitatea optimă de consumat, în funcţie de toleranţa individuală. În cazul în care cantitatea consumată este prea mică, detoxifierea se va realiza mai incet, iar în cazul în care cantitatea este prea mare pot apărea reacţii de detoxifiere prea rapidă: balonări, greţuri, dureri abdominale.

Cantitatea orientativă de ColonHelp Junior în funcţie de vârstă:

Copii 4-6 ani: 1 linguriţă dozatoare pe zi (8 g/zi). Doza maximă recomandată este de 1 linguriţă pe zi (8 g/zi).
Copii 7-8 ani: 1-2 linguriţe dozatoare pe zi (8-16 g/zi). Doza maximă recomandată este de 2 linguriţe pe zi (16 g/zi).
Copii 9-14 ani: 2 linguriţe dozatoare pe zi (16 g/zi). Doza maximă recomandată este de 3 linguriţe pe zi (24 g/zi).
Adulți și tineri peste 14 ani: 3-4 linguriţe dozatoare pe zi (24-32 g/zi). Doza maximă recomandată este de 6 linguriţe pe zi (48 g/zi).

ColonHelp Junior administrat ca supliment de fibre şi vitamine naturale

Alimentele procesate sunt foarte sărace în fibre şi au deseori efect nociv asupra sănătăţii. Cei care nu mănâncă suficiente fructe şi legume crude nu au cum să-şi asigure aportul necesar de vitamine. Pentru completarea necesarului de fibre şi vitamine, ColonHelp Junior se administrează zilnic, în doza redusa: 4-8 g/zi.

Fibrele menţin tubul digestiv curat, elimină mucusul, toxinele şi reziduurile metabolice, stimulează digestia, împiedică apariţia sau revenirea constipaţiei şi susţin funcţioanarea sistemului imunitar.

Vitaminele şi mineralele cresc imunitatea şi previn stările de oboseală fizica şi intelectuală.

ColonHelp Junior administrat în curele de slabire

Datorita fibrelor conţinute, ColonHelp Junior este un ajutor preţios în curele de slăbire. Fibrele dau senzaţia de saţietate şi o menţin pentru mai mult timp. În plus, vitaminele şi mineralele menţin un nivel ridicat al energiei în curele de slăbire.

În cura de slăbire, ColonHelp Junior se ia de două ori pe zi:
– dimineaţa, cu 20-30 de minute înainte de micul dejun sau, şi mai bine, în loc de acesta.
– seara, în loc de cina, cu 3-4 ore înainte de culcare.

Administrate înainte de mese, fibrele din compoziţia produsului dau senzaţia de saţietate rapid, ceea ce uşurează cura de slăbire. Dozele sunt aceleaşi ca şi în cazul curei de detoxifiere, adică o linguriţă dozatoare în primele zile ale curei cu 200 ml de iaurt, urmând ca doza să crească treptat la trei-patru linguriţe.

În timpul curei de slăbire este recomandat consumul de fructe, legume proaspete, alimente bogate în vitamine şi minerale.

Acest produs nu creează dependenţă şi poate fi consumat pe termen lung ca supliment de fibre şi vitamine naturale în alimentaţie (4-8 g/zi).

Precauţii/contraindicaţii

Pentru copiii sub 4 ani, persoanele cu afecţiuni grave, care au suferit intervenţii chirurgicale recente, persoanele cu diabet se va cere sfatul medicului înainte de utilizarea produsului. Persoanele alergice vor consuma cu precauţie; produsul conţine seminte de susan şi nucă de cocos.

Condiţii de păstrare

Ferit de lumină şi umezeală, la o temperatură sub 22°C sau în frigider.

Termen de valabilitate

 12 luni de la data fabricaţiei, în condiţiile de păstrare indicate mai sus. Data expirării este trecută pe capacul flaconului!

Suplimentele alimentare nu trebuie sa înlocuiască un regim alimentar variat. Nu lasaţi acest produs la îndemana copiilor! Nu depăşiţi doza maximă recomandată!

ColonHelp Junior este un produs original al Zenyth Pharmaceuticals SRL, localitatea Bistrita, str. Petru Rares nr. 50 A, com. Alexandru cel Bun, jud. Neamţ, România, tel. 0233.222.203.

Comandă acum produsul ColonHelp Junior la doar 87 lei!