Migrenele și tulburările nervoase

Ultima actualizare la 22 octombrie 2012. Categoria: Combaterea stresului
Acest articol a fost citit de 6625 ori.
Migrenele și tulburările nervoase

Citeste despre:

Stiati ca acumularea toxinelor in organism poate cauza migrene frecvente, poate afecta puterea de concentrare si poate scadea capacitatea de memorare? Chiar daca poate parea ciudat, migrenele, dificultatile de concentrare pot avea origine intestinala. De aceea, o cura de detoxifiere cu ColonHelp nu doar curata colonul, ci in acelasi timp poate preveni migrenele.

Ce sunt migrenele?

Migrenele sunt dureri de cap, care in unele cazuri sunt insotite de greturi, transpiratii sau fotofobie (dificultatea de a suporta lumina).

Stiati caMigrenele sunt mai frecvente la femei si pot fi declansate de stres, crize de ficat sau de cauze hormonale (menstruatie).

Pe fondul acumularii de toxine in organism, migrenele se agraveaza. Aceste migrene sunt ceea ce medicina alopata denumeste migrene de cauza incerta. Daca se analizeaza putin terenul, atunci se poate observa ca migrenele au de fapt cauza intestinala.

Acumularea de toxine in colon si dificultatea de eliminare a acestora inseamna repunerea in circulatie a toxinelor. Apare fenomenul de autointoxicare, procesele naturale de oxidare din tesuturi se reduc, iar in lipsa oxigenarii adecvate a tesuturilor, energia vitala incepe sa scada. Autointoxicarea se asociaza aproape intotdeauna cu oboseala, lipsa de energie, migrene frecvente.

sus in pagina

ColonHelp, in lupta cu migrenele

Aici intervine produsul nostru ColonHelp, o formula 100% naturala care asigura o detoxifiere blanda, dar eficienta a colonului. ColonHelp leaga toxinele din colon si le elimina, ceea ce are un impact deosebit asupra imunitatii si sanatatii noastre.

Doua dintre substantele care se acumuleaza in colon si intoxica organismul sunt amoniacul si scatolul.

Amoniacul este o substanta formata de catre bacteriile proteolitice. Fiind o substanta toxica, amoniacul este transformat in mod normal la nivelul ficatului in uree si excretat ulterior de catre rinichi. In bolile ficatului ori in blocarea circulatiei sangvine catre ficat, nivelul amoniacului din sange creste, ceea ce conduce la patrunderea lui in lichidul cerebro-spinal, unde isi manifesta efectele prin tremor, modificari de comportament si alterari ale traseului normal al encefalogramei. S-a demonstrat de asemenea ca autointoxicarea organismului prin exces de amoniac provoaca migrenele frecvente si este la originea simptomelor bolii Parkinson.

Un alt metabolit al bacteriilor proteolitice, care poate determina migrenele, este scatolul. Acesta poate actiona la nivel central asupra unor centri nervosi si se poate gasi in cantitate mare in intestin, in cazul dietei bogate in proteine. Cand concentratiile de scatol in sange sunt foarte mari, aceasta substanta este responsabila de mirosul neplacut al respiratiei.

Lipsa puterii de concentrare, scaderea capacitatii de memorare, oboseala psihica, migrenele cu cauza incerta sunt tot atatea probleme care pot fi rezolvate printr-o cura de curatire intestinala cu ColonHelp.

sus in pagina

Comandă acum produsul ColonHelp la doar 87 lei!

V-a fost util acest articol?

danu

Instrumente utile

Articole din aceeasi categorie:

Spune-ți părerea!

Părerea ta poate fi importantă pentru cei care au citit acest articol! Împărtășește opiniile tale și altora! Îți mulțumim!

  1. @Robertina: Probabilitatea de a mosteni migrenele de la mama este de 70-80%.

  2. Credeti ca daca as combina ColonHelp Detox si Liver Help as avea sanse sa scap mai repede de migrene? NU stiu sa am alte probleme de sanatate, dar imi simt organismul intoxicat…

  3. @Daniel: Detoxifierea da rezultate bune in cazul migrenelor. Totusi, este indicat sa mergeti la medic sa vedeti exact cauza acestora.

  4. Valentina spune:

    Eu sunt foarte multumita de produsul Zenyth ColonHelp- imi ia stresul cu mana si in schimb imi da energie. Eram o fire lenesa pana sa incep cura de detoxifiere si acum nu ma recunosc!!!!!!!!!!!!!!!!yupiii

  5. Cu ce alt diagnostic se pot confunda migrenele?

  6. Alte boli care pot determina simptome similare cu o durere de cap de tip migrenă includ: arterita temporală, durerile de cap de tip cluster, glaucomul acut, meningita și hemoragia subarahnoidiană.Arterita temporală apare de obicei la persoanele cu vârsta peste 50 de ani și se caracterizează prin sensibilitate la nivelul tâmplelor, durerile de cap de tip cluster sunt caracterizate prin nas înfundat unilateral, lacrimi și durere severă în jurul orbitelor, glaucomul acut este asociat cu probleme de vedere, meningita cu febră, iar hemoragia subarahnoidă cu un debut foarte rapid. Cefaleea de tensiune afectează de obicei ambele părți ale capului, nu este pulsatilă și este mai puțin debilitantă.

  7. Cand ne doare mai tare capul, cand creste sau scade presiunea atmosferica?

  8. In fiecare tomana si primavara ma confruntam cu problema migrenelor, pana cand am inceput sa fac cure de detoxifiere. Este normal sa te doara capul daca ai organismul incarcat cu toxine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

sus in pagina