De ce să alegi ColonHelp Probiotic Forte?

• Produs 100% natural

ColonHelp Probiotic Forte este un produs 100% natural, pe bază de fibre din semințe de in, tărâţe de psyllium, inulină, mentă, anason, chimen, fenicul şi cinci culturi probiotice (Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus casei, Bifidobacterium bifidum, Lactobacillus bulgaricus), o formulă eficientă pentru reglarea tranzitului intestinal, detoxifiere şi refacerea florei intestinale. ColonHelp Probiotic Forte nu conține nici un fel de conservanți, coloranți sau alți aditivi chimici. Nu conține organisme modificate genetic.

• Probiotice care se asimilează foarte ușor

ColonHelp Probiotic Forte conține un complex probiotic, în concentrație de 3 miliarde CFU (unități formatoare de colonii)/linguriță dozatoare. Bacteriile probiotice din compoziția produsului au viabilitate și biodisponibilitate ridicată. Probioticele sunt microîncapsulate într-o matrice specială, 100% naturală, dublu strat: unul proteic-polipeptidic rezistent la pH-ul acid al stomacului și unul polizaharidic, care conferă stabilitate prin protecția împotriva umezelii.

Culturile probiotice – Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus casei, Bifidobacterium bifidum, Lactobacillus bulgaricus – reprezintă 0,75% din compoziția produsului.

• Supliment de probiotice și prebiotice

ColonHelp Probiotic Forte este un supliment alimentar de probiotice (culturi lactice) și prebiotice (inulină). Conținutul echilibrat de probiotice și prebiotice asigură refacerea eficientă a florei intestinale. Probioticele repopulează colonul cu bacterii sanogene, iar prebioticele contribuie la înmulțirea mai rapidă a acestor bacterii. Recăpătarea echilibrului florei intestinale înseamnă digestie mai bună, tranzit intestinal excelent și o imunitate mai puternică.

• Conținut ridicat de inulină: 20%

Inulina, extrasă din rădăcini de cicoare, este o fibră solubilă cu efect prebiotic, care constituie un suport excelent oentru înmulțirea probioticelor în colon. În același timp, inulina din produsul ColonHelp Probiotic Forte, împreună cu fibrele insolubile, contribuie la evacuarea colesterolului hepatic pe cale biliară.

• Gust natural și deosebit de plăcut

ColonHelp Probiotic Forte are un gust natural, deosebit de plăcut. Inulina conferă produsului un gust ușor dulceag. Datorită mentei, produsul este are un gust plăcut, ușor mentolat. În amestec cu iaurt natural, ColonHelp Probiotic Forte constituie o gustare sănătoasă, cu o savoare deosebită.

• Raport optim calitate – preț

ColonHelp Probiotic Forte este un produs premium, cu ingrediente de cea mai bună calitate, fabricat în sistem integrat de management calitate – siguranță alimentară ISO9001:2008, ISO22000:2005, certificat de organismul german TUV NORD.

ColonHelp Probiotic Forte este disponibil la flacon de 240 g, la un preț foarte bun: 69 de lei. Produsul este suficient pentru o cură de două săptămâni. După cele două săptămâni, cura poate fi continuată cu oricare alt produs din Gama ColonHelp – ColonHelp clasic sau ColonHelp Detox Forte, astfel încât nu vă veți plictisi de gustul produsului.

Comandă acum produsul ColonHelp Probiotic Forte la doar 61 lei!