Garanţii

Bucură-te de beneficiile ingredientelor 100% naturale!

ColonHelp Probiotic Forte este o versiune de ColonHelp în care acţiunea detoxifiantă a fibrelor de in şi psyllium este susţinută de efectul prebiotic al inulinei şi de complexul probiotic, în concentraţie de 3 miliarde CFU (colonii formatoare)/linguriţă dozatoare. Obţinut din cele mai pure şi proaspete ingrediente, ColonHelp Probiotic Forte este soluţia ideală pentru o cură de detoxifiere cu reechilibrarea florei intestinale.

ColonHelp Probiotic Forte este un produs natural sub formă de pulbere, obţinut din ingrediente 100% naturale: seminţe de in, tărâţe de psyllium, frunze de mentă, fructe de anason, fructe de chimen, fructe de fenicul, argilă de uz alimentar şi culturi probiotice. Ingredientele sunt păstrate în cele mai bune condiţii de depozitare, astfel încât proprietăţile lor terapeutice să nu fie alterate cu nimic.

ColonHelp Probiotic Forte nu conţine zahăr, sare, conservanţi, coloranţi sau alţi aditivi chimici. Nu conţine organisme modificate genetic!

ColonHelp Probiotic Forte − o combinaţie optimă de fibre din in, psyllium, inulină şi probiotice.

Încercaţi ColonHelp Probiotic Forte şi aveţi garanţia că luaţi nu doar un supliment cu fibre pentru detoxifierea avansată a organismului, ci şi un supliment pentru refacerea florei intestinale.

sus in pagina

ColonHelp Probiotic Forte: cel mai bun raport calitate-preț

ColonHelp Probiotic Forte este disponibil la flacon de 240 g, raportul calitate-preţ fiind unul foarte bun. Produsul ColonHelp Probiotic Forte are cel mai mic preţ de pe piaţă raportat la cantitatea de produs, respectiv 61 RON pentru un recipient de 240 g.

Un flacon de ColonHelp este suficient pentru o cură de două săptămâni, la o doză zilnică de 2 linguriţe (16 g).

Formula ColonHelp Probiotic Forte nu poate înlocui medicamentele în bolile cronice. ColonHelp Probiotic Forte nu este un medicament. ColonHelp Probiotic Forte este un supliment alimentar, care se eliberează fără prescripţie medicală. ColonHelp Probiotic Forte poate echilibra regimul alimentar, dar nu poate înlocui o dietă echilibrată. Înainte de utilizare, citiţi cu atenţie prospectul!

ColonHelp are avizul Serviciului Naţional pentru Plante Medicinale, Aromatice şi Produse ale Stupului.

sus in pagina

Te-ai răzgândit? Nicio problemă! Primești banii înapoi!

Dacă v-aţi răzgândit şi nu doriţi să începeţi programul ColonHelp Detox Forte de detoxifiere şi refacere a mucoasei intestinale, puteţi returna produsul şi veti primi banii înapoi. Produsul trebuie returnat în aceleaşi condiţii în care l-aţi primit: în recipientul original, sigilat şi cu eticheta nedeteriorată, în termen de 14 de zile de la data efectuării comenzii*. Banii nu sunt returnaţi în cazul produselor desigilate sau cu eticheta deteriorată*.

* Returnarea contravalorii produselor se face doar pentru produsele achiziţionate prin comandă online (cf. OG 34/04.07.2014 privind drepturile consumatorilor).

În acelaşi timp vă invităm să ne împărtăşiţi experienţa dumneavoastră, problemele pe care le-aţi întâmpinat pe parcursul curei, pentru a vă oferi suport. Specialiştii noştri vă stau la dispoziţie pentru a răspunde întrebărilor legate de ColonHelp Probiotic Forte. Trebuie doar să folosiţi una dintre metodele de contactare: infoline, telefon sau e-mail.

ColonHelp Probiotic Forte este un produs Zenyth Pharmaceuticals, companie al carei motto este „Mai multă educaţie, mai multă sănătate“.

sus in pagina

Termenul de valabilitate al produsului ColonHelp Probiotic Forte

Termenul de valabilitate al produsului ColonHelp este de 12 luni, respectând condiţiile de păstrare!

După deschiderea flaconului vă recomandăm păstrarea acestuia în frigider sau într-un loc ferit de lumină şi umezeală, la o temperatură de maximum 22 de grade Celsius sau în frigider.

Flaconul este sigilat. Data fabricaţiei şi data expirării sunt trecute pe capacul flaconului.

Comandă acum produsul ColonHelp Probiotic Forte la doar 61 lei!