Intrebari si raspunsuri privind ColonHelp Probiotic Forte:

Afiseaza toate raspunsurile Ascunde raspunsurile

 • Care este diferenţa între ColonHelp şi ColonHelp Probiotic Forte?

  ColonHelp Probiotic Forte este o versiune de ColonHelp în care, pe lângă fibrele de in şi psyllium, au fost adăugate inulină pentru un efect prebiotic şi un complex probiotic în concentraţie de 3 miliarde CFU (colonii formatoare)/linguriţă dozatoare. Probioticele conţin culturi de microorganisme vii şi active, care colonizează intestinul gros cu bifidobacterii şi lactobacili. Bacteriile benefice din ColonHelp Probiotic Forte creează un mediu nefavorabil dezvoltării agenţilor patogeni, contribuind la proteajrea şi refacerea florei intestinale şi la menţinerea funcţionării sistemului imunitar. Pe lângă îmbunătăţirea tranzitului intestinal, ColonHelp Probiotic Forte contribuie la reducerea intoleranţiei la lactoză, îmbunătăţirea digestiei şi reducerea balonărilor.

 • Am diabet. Pot consuma ColonHelp Probiotic Forte?

  Persoanele care suferă de diabet zaharat şi se află sub tratament medicamentos trebuie să ceară sfatul medicului înainte de a consuma ColonHelp Probiotic Forte.

 • Nu consum lactate. Cu ce pot lua ColonHelp Probiotic Forte?

  În cazul în care nu puteţi consuma iaurt, administraţi ColonHelp Probiotic Forte cu apă sau suc natural din fructe, legume.

 • Cât timp trebuie să iau ColonHelp Probiotic Forte pentru un efect de durată?

  O cură cu produsul ColonHelp Probiotic Forte poate dura între 1 şi 3 luni, timp suficient pentru realizarea unei detoxifieri eficiente a organismului. Rezultatele curei se păstrează atâta timp cât vă veţi menţine obiceiurile alimentare sănătoase.

 • ColonHelp Probiotic Forte se administrează înainte sau după masă?

  Dacă urmaţi în paralel o dietă de slăbire, se recomandă ca produsul să fie administrat înainte cu 20-30 de minute de masă. În caz contrar, puteţi administra produsul atât înainte, cât şi după masă.

 • Pot lua ColonHelp Probiotic Forte dacă urmez un tratament medicamentos?

  ColonHelp Probiotic Forte nu interacţionează cu tratamentul medicamentos. Totuşi, dacă luaţi medicamente, este bine să consumaţi produsul la un interval de două ore de la administrarea acestora.

 • Ce se întâmplă dacă iau ColonHelp Probiotic Forte şi nu consum suficientă apă?

  Fibrele din ColonHelp Probiotic Forte au nevoie de o cantitate mare de apă pentru a se umfla, pentru a accelera tranzitul intestinal şi pentru a elimina toxinele din colon. Fibrele extrag lichidele de la nivelul intestinului şi, în lipsa unui aport suficient de apă, poate apărea constipaţia.

 • Care sunt posibilele reacţii adverse?

  Unele persoane pot experimenta dureri de cap, balonări, crampe, iritaţii şi înroşiri ale pielii în primele zile ale curei de detoxifiere. Aceste reacţii sunt normale şi arată că organismul începe să elimine toxinele. Dacă aceste simptome nu dispar în câteva zile, întrerupeţi tratamentul şi adresaţi-vă medicului.

 • Cum ştiu dacă produsul funcţionează şi în cazul meu?

  În timpul curei cu ColonHelp Probiotic Forte, tranzitul intestinal se reglează, iar scaunul creşte în volum datorită fibrelor care absorb apa şi se umflă. Simptomele problemelor digestive dispar, la fel şi stările de oboseală.

 • ColonHelp Probiotic Forte provoacă diaree?

  ColonHelp Probiotic Forte este un reglator blând al tranzitului intestinal. Acest lucru se datorează fibrelor care îşi măresc volumul şi stimulează în mod natural mişcările colonului.

 • De câte ori pe zi pot lua ColonHelp Probiotic Forte?

  ColonHelp Probiotic Forte se poate administra o dată pe zi, de preferat dimineaţa. Dacă asociaţi produsul unei cure de slăbire, îl puteţi administra dimineaţa şi seara, cu 30 de minute inainte de masă sau în locul acestora.

 • Care este diferenţa dintre ColonHelp Probiotic Forte şi alte produse de detoxifiere?

  Formula ColonHelp Probiotic Forte este formulă 100% naturală, o combinaţie optimă de ingrediente destinate detoxifierii şi reechilibrării florei intestinale, cu multiple beneficii pentru sănătatea organismului. Produsul conţine un complex probiotic, în concentraţie de 3 miliarde CFU (colonii formatoare)/linguriţă dozatoare. Bacteriile probiotice din compoziţia ColonHelp Probiotic Forte au biodisponibilitate crescută, asigurată de microîncapsularea într-o matrice specială, 100% naturală, rezistentă la pH-ul acid al stomacului şi la umezeală şi căldură.

Comandă acum produsul ColonHelp Probiotic Forte la doar 61 lei!