Argila

Alături de psyllium, argila se numără printre ingredientele naturale frecvent utilizate pentru detoxifierea organismului şi, de aceea, argila completează compoziţia produsului ColonHelp Detox Forte. Argila are capacitatea de a lega toxinele, ajutând la eliminarea lor din tubul digestiv, fiind un remediu blând pentru eliminarea metalelor grele. De asemenea, ajută la eliminarea aflatoxinelor – micotoxine produse de mai multe specii de fungi şi care se ingerează o dată cu alimentele infestate.

Acţiune antibacteriană

Argila are proprietăți bactericide şi poate ajuta la eliminarea unor agenţi patogeni ca E. Coli sau poate stopa dezvoltarea unor tulpini de streptococ. Un studiu publicat în Journal of Antimicrobial chemotherapy (2008) a arătat că argila poate ajuta la eliminarea unor agenți patogeni rezistenți la antibiotice. În cura cu produsul ColonHelp Detox Forte, argila susține detoxifierea naturală a organismului și întărirea sistemului imunitar.

Ameliorează problemele digestive

Argila este alcalină, contribuind la scăderea acidităţii, şi reduce inflamaţiile mucoasei digestive iritate de consumul de medicamente, dietă dezechilibrată şi agenţi patogeni. În formula ColonHelp Detox Forte, argila acţionează împreună cu celelalte ingrediente cu efect bacteriostatic și bactericid (cardamom, coriandru, ghimbir), contribuind la menținerea sănătății sistemului digestiv.

Printre beneficiile consumului de argilă se numără:
– reducerea simptomelor asociate colonului iritabil
– diminuarea sau vindecarea arsurilor gastrice și a balonărilor
– stimularea sistemului imunitar și desensibilizarea în cazul alergiilor
– alcalinizarea pH-ului digestiv
– reglarea tulburărilor sistemului nervos
– afecțiuni circulatorii, varice, fragilitate capilară
– ameliorarea simptomelor reumatismului, gutei, afecțiunilor prostatei.

Comandă acum produsul ColonHelp Detox Forte la doar 52 lei!