Nucă de cocos

Nuca de cocos (Cocos nucifera) este bogată în fibre, vitamine şi minerale, dar şi deosebit de nutritivă. Datorită fibrelor pe care le conţine, nuca de cocos este de ajutor în tratamentul constipaţiei. De asemenea, vine în ajutorul sistemului imunitar şi acţionează ca o armă împotriva virusurilor care pot cauza gripă, herpes, pojar şi hepatita C. Are efect antibacterian, este de ajutor în tratamentul ulcerului, infecţiilor gâtului şi ale tractului urinar, dar poate fi de folos şi in tratamentul paraziţilor intestinali.

Efectul său tonic şi revitalizant îl recomandă în perioadele de convalescenţă şi apatie, putând creşte rezistenţa la efort şi îmbunătăţi performanţele fizice şi psihice. De asemenea, ajută digestia şi asigură buna funcţionare a intestinelor, favorizând în acelaşi timp absorbţia substanţelor nutritive. Deoarece îmbunăţeşte absorbţia calciului ţi a magneziului, este recomandata în perioadele de creştere, pentru dezvoltarea sănătoasă a oaselor şi a dinţilor.

Stiai că locuitorii din Pacific numesc cocotierul copacul vieţii pentru că nuca de cocos a fost mereu pentru ei o sursă de hrană, dar şi un medicament?

Comandă acum produsul ColonHelp Junior la doar 87 lei!