Semințe de in

În compoziția ColonHelp Probiotic Forte sunt incluse câteva ingrediente care se regăsesc și în formula clasică a ColonHelp, anume semințele de in (Linum usitatissimum), tărâțele de psyllium și argila. Acest produs nou este destinat regenerării florei bacteriene pozitive din intestinul gros, iar printre efectele benefice ale stimulării acesteia, în detrimentul dezvoltării bacteriilor patogene, se numără și detoxifierea tractului digestiv și îmbunătățirea proceselor digestive.

Semințele de in sunt unul din cele mai apreciate remedii vegetale de multe mii de ani. Astăzi cercetările au demonstrat că sunt o sursă bogată de Omega 3, fibre, proteine, vitamine din complexul de B-uri, magneziu, calciu, zinc și alți micronutrienți importanți pentru organism. Uleiul din semințe de in are un conținut foarte mare de  acid alfa-linolenic, unul din acizii grași esențiali de care mai multe funcții ale organismului uman au neapărat nevoie pentru a funcționa corect. În plus, cantitatea de fibre este și ea substanțială, motiv pentru care semințele de in sunt una din cele mai bune surse concentrate de fibre.

Constipație, inflamații, hipercolesterolemie și hiperglicemie, diabet, probleme asociate menopauzei, afecțiuni ale sistemului cardiovascular, oboseală și depresie, sistem imunitar slăbit – în toate aceste probleme acest super-aliment bogat în fibre și Omega 3 s-a dovedit a avea efecte benefice.

Aceste micuțe semințe maronii sau aurii sunt de asemenea una din cele mai bogate surse de lignani. Lignanii sunt o categorie de fitoestrogeni, substanțe cu acțiune similară estrogenilor dar care au și rol antioxidant special împotriva radicalilor liberi (responsabili de declanșarea sau agravarea unui număr mare de afecțiuni cronice). Se pare că procesarea bacteriană a acestor fibre generează substanțe care blochează anumite enzime implicate în metabolismul hormonal ce favorizează cancerul de ovare și de sâni, respectiv de prostată. Așadar sănătatea microflorei bacteriene este esențială pentru a beneficia de substanțele importante din hrana zilnică.

ColonHelp Probiotic Forte are în compoziție ingrediente care acționează sinergic pentru detoxifierea naturală și stimularea imunității:

–         fibrele din psyllium, semințe de in și inulină reglează tranzitul intestinal, absolut indispensabil eliminării toxinelor și reziduurilor metabolice;

–         fibrele sunt ”hrana” probioticelor, cele mai bune efecte în administrarea de probiotice fiind în cazul administrării sinergice cu prebiotice (fibre);

–         cele 5 culturi probiotice îmbunătățesc colonizarea bacteriană benefică din intestin;

–         antioxidanții din semințele de in și Omega 3 contribuie la reducerea stresului oxidativ și susțin detoxifierea hepatică; Omega 3 contribuie, împreună cu mucilagiul format de fibre, la ”legarea” și eliminarea multor toxine și agenți patogeni;

–         argila are rol mineralizant și mărește efectul detoxifiant;

–         principiile active antibacteriene și antiseptice din plante ajută la combaterea agenților care intră în organism prin tractul digestiv.

ColonHelp Probiotic Forte reprezintă o cură eficientă de regenerare a florei bacteriene, cu efecte imunostimulente și detoxifiante substanțiale, dar care influențează benefic și tranzitul intestinal și digestia.

Comandă acum produsul ColonHelp Probiotic Forte la doar 61 lei!