Ajutor! Vreau să slăbesc!, episodul 6: Marius Şerban

Ultima actualizare la 13 martie 2013. Categoria: Ajutor! Vreau să slăbesc!, Detoxifiere, Mărturii reale ale clienților noștri, Slăbire, Video
Acest articol a fost citit de 1264 ori.

Om cu greutate mare… riscant de mare! Şi cu o poftă de mâncare pe măsură! În lista de preferinţe culinare găseşti pe primele locuri fripturică de porc, mititei, cârnaţi pocnind de grăsime şi orice soi de carne. Aşa era Marius Şerban la începutul emisiunii Ajutor! Vreau să slăbesc! Eu nu prea mănânc de foame. Eu mănânc de poftă. Sunt pofticios. Dacă văd pe cineva că mănâncă trebuie să mănânc şi eu, spune Marius. Din cauza grăsimilor, Marius are steatoză hepatică. A încercat mai multe cure de slăbire, dar indiferent de kilogramele câte kilograme a dat jos, le-a pus la loc în scurt timp. A apelat la emisiune de dragul copiilor, pentru că ştie că dacă va continua aşa s-ar putea să nu mai fie alături de ei prea multă vreme.

Intoleranţe alimentare şi o sănătate în declin

Marius are intoleranţă la carnea de miel, vită şi porc, dar şi la gluten şi ouă. Cornelia Marin îl convinge să renunţe la ele pentru o vreme, ca să permită organismului să se refacă. Însă analizele nu arată deloc bine. Marius stă prost cu ficatul, ridicat este şi acidul uric, care provine din metabolizarea grăsimilor din carne. În plus, suferă de obezitate de gradul 3. Din cauza problemelor hepatice, Marius începe o cură de detoxifiere destinată ficatului cu ceaiul hepatoprotector LiverHelp.

Marius Şerban prinde gust pentru viaţa sănătoasă!

Lapte din caju, fulgi de hrişcă şi agrişe. Ciuperci la grătar cu dovlecei şi quinoa. Marius începe să prindă gustul legumelor. Cheltuielile cu mâncarea s-au redus, deşi la început nu credeam asta. Familia nu mănâncă ce mănânc eu. Doar lui Paco (papagalului) îi dau, spune Marius. Pe lângă dietă, Marius se apucă serios de sport, ajutat de Stelică Tufaru. Încet-încet, rezultatele exerciţiilor dietei şi ale sportului încep să se vadă. Marius are mai multă energie şi se poate juca în voie cu cei mici.

Motivaţia, secretul succesului în lupta cu kilogramele!

Iar motivaţia principală a lui marius sunt copiii. Cornelia îi face cunoştinţă cu Roxana Iliescu şi ea îi povesteşte de lupta constantă cu kilogramele pe care trebuie să o poarte pofticioşii. Dar Marius este pe drumul cel bun, pentru că în 8 săptămâni a reuşit să ajungă de la 119 kilograme la 99!

Comandă acum produsul ColonHelp la doar 87 lei!

Disclaimer:

Rezultatele reflectă experiența individuală a consumatorilor cu produsul nostru, iar rezultatele pot varia de la caz la caz.

Instrumente utile

Articole din aceeasi categorie:

Spune-ți părerea!

Părerea ta poate fi importantă pentru cei care au citit acest articol! Împărtășește opiniile tale și altora! Îți mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

sus in pagina