După detoxifiere am scăpat de constipație și hemoroizi

Ultima actualizare la 24 octombrie 2012. Categoria: Detoxifiere, Mărturii reale ale clienților noștri
Acest articol a fost citit de 2188 ori.

Ma numesc Elena C, am 49 de ani, locuiesc in Piatra Neamt si sunt de profesie economist. Am inceput recent un program de detoxifiere de 2 luni, cu produsul ColonHelp, luand 1 lingurita pe zi, de regula dimineata. Am apelat la acest produs de detoxifiere deoarece sufar de constipatie si hemoroizi.

Modul de viata este caracterizat de un usor sedentarism deoarece nu am timpul necesar pentru plimbari sau sport.
Inainte de a folosi ColonHelp aveam probleme frecvente cu balonarea si stari de disconfort. Aveam cate un scaun la 2-3 zile iar colonul era iritabil. Ocazional aveam si stari de voma si greata, eczeme si dermatite. Simteam probleme legate de vezica biliara, migrene si uneori insomnii.
Dupa perioada in care am urmat cura de detoxifiere cu ColonHelp am observat o scadere drastica a balonarilor, scaunul s-a reglat, acum fiind de 1 scaun pe zi, iar simptomele de colon iritabil au disparut. Totodata, am simtit respiratia mai curata, starile de greata si voma au devenit mai rare, somnul este mai linistit, iar din punct de vedere al energiei pot spune ca sunt destul de multumita. Imunitatea mea este mai buna dupa detoxifiere.
In concluzie consider ca programul de detoxifiere m-a ajutat in special prin obtinerea unui tranzit intestinal mai bun, reducerea venelor hemoroidale si printr-o atitudine mentala mai buna. Un alt aspect al acestei perioade este si scaderea cu 3 kilograme in greutate, de la 70, la 67 de kilograme.
Pentru mine produsul ColonHelp este un pas important in curatirea organismului si m-a ajutat la crearea unei stari generale de sanatate mai buna.

Comandă acum produsul ColonHelp la doar 87 lei!

Disclaimer:

Rezultatele reflectă experiența individuală a consumatorilor cu produsul nostru, iar rezultatele pot varia de la caz la caz.

Instrumente utile

Articole din aceeasi categorie:

sus in pagina