Am slăbit 11 kilograme în 3 luni cu ajutorul ColonHelp

Ultima actualizare la 19 decembrie 2014. Categoria: Constipație, Detoxifiere, Mărturii reale ale clienților noștri, Slăbire
Acest articol a fost citit de 4354 ori.
Am slăbit 11 kilograme în 3 luni cu ajutorul ColonHelp

Numele meu este Creţulescu Dorina Loredana, am 37 de ani şi locuiesc în Italia, Citta s’Angelo, din iunie 2008. Am administrat ColonHelp din martie 2014, timp de 3 luni, în fiecare zi. Înainte de a lua ColonHelp aveam următoarele probleme:

  • Glicemia 170, datorată excesului de dulciuri.
  • Arsuri la stomac zilnice (în această perioadă făceam investigații medicale).
  • Dureri de cap zilnic de când eram mică.
  • Pielea mea era acneică și părul cădea.

Am administrat ColonHelp mai mult pentru faptul că aveam balonări, arsuri și constipație. Am văzut publicitatea pe internet, încercasem aici în Italia nenumărate produse din farmacie pentru rezolvarea problemelor. În fiecare zi consumam alimente care în mod normal te-ar ajuta să ai scaun, fără dureri și fără sângerări. Nu am reușit cu toate eforturile și toată bunavoința mea. Mi-am pus speranța în ColonHelp și am hotărât să-l achiziționez și să-l administrez în mod corect, pentru a avea rezultate bune și rapide.
Am administrat la micul dejun două măsuri de ColonHelp cu iaurt, după care am băut o cană mare cu apă.
La prânz înainte de masă, o masură de ColonHelp dizolvat în apă sau suc de fructe, după care am băut o cană de apă și la o jumătate de oră după administrarea produsului ColonHelp am mâncat. Zilnic am consumat 2 litri de apă. În perioada curei de ColonHelp am diminuat consumul de dulciuri și făinoase, am evitat prăjelile și băuturile carbogazoase. Pe toata perioada curei mi-am schimbat modul de viață.
În urma acestei cure, problemele de sănătate s-au rezolvat. Tot cu ajutorul lui ColonHelp am și slăbit în 3 luni 11 kilograme. Glicemia a ajuns la 79, pielea a devenit luminoasă și curată.
Pentru aceasta recomand ColonHelp tuturor pentru că e un produs natural și eficient, cu rezultate imediate și bune.

Comandă acum produsul ColonHelp la doar 87 lei!

Disclaimer:

Rezultatele reflectă experiența individuală a consumatorilor cu produsul nostru, iar rezultatele pot varia de la caz la caz.

Instrumente utile

Articole din aceeasi categorie:

sus in pagina