Am slăbit 20 de kilograme în două luni cu ajutorul ColonHelp!

Ultima actualizare la 16 aprilie 2013. Categoria: Colesterol ridicat, Mărturii reale ale clienților noștri, Slăbire
Acest articol a fost citit de 2752 ori.
Am slăbit 20 de kilograme în două luni cu ajutorul ColonHelp!

Ma numesc Tünde Várady şi sunt din Timişoara. Am făcut o cură de slăbire cu produsul ColonHelp în vara lui 2011 şi am slăbit 20 de kilograme în două luni. De atunci nu am mai pus nici un kilogram, am rămas la greutatea mea ideală. Nu pot spune că am suferit în decursul etapei, dar ştiu că m-a ajutat ColonHelp, deoarece nu mai pot mânca ceea ce am consumat înainte de era ColonHelp.

Pur şi simplu, organismul mi-a cerut fructe, legume şi carne uşoară, fără grăsimi! Dacă am mâncat ceva mai greu, chiar pot să spun că organismul a reacţionat ca un semnal de alarmă, adică am simţit saţietate.

Am făcut analize de colesterol înainte şi după ce am consumat ColonHelp. Şi medicul de familie s-a mirat de rezultatele văzute.
Am învăţat să beau multă apă. Chiar şi pielea mea a apreciat acest lucru. Am 45 de ani şi chiar sunt mulţumită de ceea ce văd în oglindă! Să nu o luaţi ca pe o laudă, dar fără ColonHelp nu aş fi reuşit. Am citit Ghidul Dr. Jensen şi am învăţat cum este bine să mănânci şi cât de important este un tranzit intestinal bun.

Folosesc de atunci ColonHelp şi am comandat şi pentru prieteni, rude şi partenerul meu de viaţă, care suferă de diabet şi a avut rezultate bune în urma curei.

Vă mulţumesc din suflet pentru produsul creat pentru mine! Succes în toate şi sănătate pentru toţi.

Comandă acum produsul ColonHelp la doar 87 lei!

Disclaimer:

Rezultatele reflectă experiența individuală a consumatorilor cu produsul nostru, iar rezultatele pot varia de la caz la caz.

Instrumente utile

Articole din aceeasi categorie:

sus in pagina