Am făcut o cură de detoxifiere după chimioterapie

Ultima actualizare la 18 octombrie 2012. Categoria: Colesterol ridicat
Acest articol a fost citit de 1243 ori.
Am făcut o cură de detoxifiere după chimioterapie

Ma numesc Chirea Virginia, sunt din Bucuresti si am 45 de ani. Am inceput sa consum ColonHelp dupa ce tatal meu a urmat o cura cu acest minunat produs, cu speranta ca ma va ajuta sa-mi ameliorez problemele cu colesterolul marit. Imi doream si o cura de dezintoxicare a organismului, dupa cura de radioterapie si chimioterapie pe care am facut-o anul trecut in urma unei operatii de cancer de col uterin. Simptomele erau greata si balonare dupa mancare, dupa aproape orice fel de mancare, senzatia era de rau general, de oboseala cronica pe care o aveam acumulata si din cauza menopauzei induse chirurgical.

Dupa 2 luni in care am luat ColonHelp aproape ca uitasem ca au existat aceste probleme. Am inceput aceasta cura pe 7.02.2011 cu 24 de grame pe zi cu iaurt. Am consumat circa 2 litri de apa zilnic si pana in prezent am terminat 3 flacoane de ColonHelp. As dori sa continui aceasta cura pentru ca in afara de faptul ca ma simt foarte plina de energie am si slabit de la 86 kg la 82 kg in numai 2 luni, fara prea mult efort. Este adevarat ca am fost la sala o luna, dar pentru tonifierea organismului si pentru dureri de spate.
Rezultatele au fost spectaculoase inca de la inceput. Voi consuma in continuare, pentru ca nu mai sufar de balonare, am un tonus deosebit zilnic, bufeurile s-au rarit, aproape ca au disparut, iar analizele efectuate de curand arata ca am valorile colesterolului normale, la limita maxima admisa, dar normale. De asemenea, ColonHelp m-a ajutat si in lupta cu stresul de zi cu zi, fiind mult mai calma si relaxata. Reusesc sa mananc fara sa ma balonez, chiar am un abdomen aproape plat, parul nu-mi mai cade atat de tare, iar tenul este mai luminos si mai curat. Am sa continui tratamentul intrucat consider ca am suferit destul din cauza problemelor de sanatate de pana acum si sper sa ma ajute si in lupta mea impotriva cancerului, care sper din toata inima sa nu recidiveze. Am recomandat acest produs si altor persoane, mai exact tuturor colegelor de la firma la care lucrez, inclusiv directorului nostru (un numar de 6 persoane) care-l folosesc si sunt foarte multumite de el. Mai nou am achizitionat si un flacon de ColonHelp Junior, pe care il adminisrez fiicei mele care are o perioada grea, fiind in fata unor examene grele in clasa a XII-a.

Comandă acum produsul ColonHelp la doar 87 lei!

Disclaimer:

Rezultatele reflectă experiența individuală a consumatorilor cu produsul nostru, iar rezultatele pot varia de la caz la caz.

Instrumente utile

Articole din aceeasi categorie:

sus in pagina