Colesterolul a scăzut de la 240 la 140

Ultima actualizare la 24 octombrie 2012. Categoria: Colesterol ridicat
Acest articol a fost citit de 422 ori.

Ma numesc Traian Todosi, sunt pensionar in varsta de 71 de ani si locuiesc in Gura Humorului, Suceava. In prima parte a anului 2010, folosind telefonul clientului am comandat doua flacoane de ColonHelp. Acestea mi-au fost livrate la domiciliu prin curier, caruia i-am achitat suma de 248 lei. Am asteptat sa treaca postul Pastelui si apoi am inceput sa utilizez produsul.

Tinand cont de instructiunile care au insotit livrarea si conform greutatii mele, am folosit doua lingurite pe zi cu 30 de minute inainte de micul dejun si de masa de seara. Intreaga cantitate mi-a ajuns pentru doua luni de zile.
Dupa circa o saptamana de la inceperea utilizarii au inceput sa apara imbunatatiri importante pentru sanatatea mea. Astfel, mi s-a reglat tranzitul intestinal, pana la data utilizarii avand multe scaune diareice din cauza operatiei de colecist. Daca inainte de inceperea curei aveam colesterolul 240, la terminarea acesteia colesterolul a ajuns la 140. De asemenea, nu mai am reflux gastric, balonari si flatulente (mi-a fost pus diagnosticul de colon iritabil inainte de folosirea ColonHelp). Totodata, nu am mai avut nici stari de oboseala. Dorind sa mai reiau tratamentul si avand in vedere ca pensia mi-a scazut si nu am sanse la o sponsorizare, mi-am indreptat speranta spre emisiunea „Traieste sanatos” moderata de doamna Simona Balanescu, unde m-am inscris la concursul ColonHelp inca de la inceput. Din pacate, desi urmaresc cu sufletul la gura tragerea din finalul emisiunii, pana in prezent nu am reusit sa fiu castigator.

Comandă acum produsul ColonHelp la doar 87 lei!

Disclaimer:

Rezultatele reflectă experiența individuală a consumatorilor cu produsul nostru, iar rezultatele pot varia de la caz la caz.

Instrumente utile

Articole din aceeasi categorie:

sus in pagina