Colesterolul a scăzut de la 435 la 240 în 2 luni de ColonHelp

Ultima actualizare la 18 octombrie 2012. Categoria: Colesterol ridicat
Acest articol a fost citit de 359 ori.
Colesterolul a scăzut de la 435 la 240 în 2 luni de ColonHelp

Lucica Grigore, Urziceni, 57 de ani: Am aflat de ColonHelp in urma cu 2 ani, in urma unei emisiuni televizate. Am urmat cura de ColonHelp 2 luni si viata mea s-a schimbat. Aveam 70 de kilograme, balonari, tranzitul intestinal imi facea probleme, sufeream de constipatie. Colesterolul era 435.

Am urmat o cura de 2 luni cu ColonHelp, tranzitul intestinal a revenit la normal, iar colesterolul de la 435 a ajuns la 240. Am scapat si de cateva kilograme, ma simt minunat si recomand cu placere acest produs tuturor prietenilor mei. Multumesc ColonHelp! Am recomandat si fiicei mele care dupa nastere a luat in greutate. Dupa 2 luni de ColonHelp, greutatea ei a devenit la normal – 54 de kilograme. Am si o prietena, care incercase multe cure de slabire, dar degeaba. ColonHelp a salvat-o. Lucrez intr-o unitate sanitara si de cate ori am ocazia, recomand cu placere acest produs mai ales bolnavilor cu colon iritabil. ColonHelp mi-a schimbat viata!

Comandă acum produsul ColonHelp la doar 87 lei!

Disclaimer:

Rezultatele reflectă experiența individuală a consumatorilor cu produsul nostru, iar rezultatele pot varia de la caz la caz.

Instrumente utile

Articole din aceeasi categorie:

sus in pagina