Colesterolul și trigliceridele au valori normale datorită ColonHelp

Ultima actualizare la 18 octombrie 2012. Categoria: Colesterol ridicat
Acest articol a fost citit de 457 ori.
Colesterolul și trigliceridele au valori normale datorită ColonHelp

Ma numesc Vigheci Adriana, am 49 de ani si sunt din Brasov. In decembrie 2010, dupa ce mi-am facut un set de analize si am constatat ca colesterolul si trigliceridele au valori mari, peste normal. Am achizitionat prima cutie de ColonHelp si m-am hotarat sa incep o cura de 3 luni, chiar din prima zi a anului 2011 si sa reduc la medicamentul anticolesterol pe care il luam de 2 ani de zile (din cauza colesterolului foarte mare – 340 si a trigliceridelor marite – 380).

ColonHelp il folosesc din ianuarie pana in prezent de 2 ori pe zi si ma simt foarte bine, ceea ce m-a determinat saptamana trecuta cand am inceput a treia cutie sa-mi refac analizele si am constatat ca colesterolul a scazut la 210, iar trigliceridele la 140, ceea ce arata ca se apropie de valori normale. Sunt foarte multumita de acest produs, de rezultatele pe care le-a avut si il voi consuma in continuare, recomandandu-l tuturor prietenilor mei si persoanelor care tin la sanatatea lor!

Comandă acum produsul ColonHelp la doar 87 lei!

Disclaimer:

Rezultatele reflectă experiența individuală a consumatorilor cu produsul nostru, iar rezultatele pot varia de la caz la caz.

Instrumente utile

Articole din aceeasi categorie:

sus in pagina