Am luat ColonHelp la recomandarea medicului contra colonului iritabil

Ultima actualizare la 14 februarie 2012. Categoria: Colon iritabil
Acest articol a fost citit de 688 ori.

constanta-pucaConstanta Puca (49 de ani): Folosesc ColonHelp de doua luni jumatate si pot spune ca sunt uimita de rezultate. Inainte de aceasta cura sufeream de colon iritabil, aveam colesterolul marit si raceam foarte repede. La indrumarea medicului de familie am incercat ColonHelp si sunt foarte placut surprinsa de efectele acestuia! Chiar din prima luna de cură am observat, in urma rezultatelor analizelor, scaderea colesterolului.

Am luat ColonHelp de doua ori pe zi, inainte cu 20 de minute de micul dejun, iar dupa o luna am inlocuit micul dejun cu iaurt si ColonHelp. Seara am luat produsul cu 3-4 ore inainte de masa, urmand ca la cateva minute sa beau 0,5 litri de apa, iar pe zi 2 litri. In aceasta perioada am fost surprinsa de faptul ca am slabit 3 kg.
Cu ajutorul ColonHelp mi-am intarit imunitatea si am diminuat problemele colonului. Recomand cu incredere ColonHelp tuturor celor care au probleme de sanatate si kilograme in plus!

Comandă acum produsul ColonHelp la doar 87 lei!

Disclaimer:

Rezultatele reflectă experiența individuală a consumatorilor cu produsul nostru, iar rezultatele pot varia de la caz la caz.

Instrumente utile

Articole din aceeasi categorie:

sus in pagina