Colesterolul a scăzut la 200, iar colonul iritabil s-a ameliorat

Ultima actualizare la 18 octombrie 2012. Categoria: Colon iritabil
Acest articol a fost citit de 347 ori.

vieriu-veronaDr Verona Vieriu, Iasi: Doresc sa va informez despre rezultatele mele dupa 2 luni de administrre a produsului ColonHelp asociat cu LiverHelp. Am aflat despre aceste produse din ziarul Adevarul de seara.

Sunt medic pensionar si am fost diagnosticata incepand din anul 2001 cu urmatoarele afectiuni:

  1. Colon iritabil manifestat prin constipatie, scaun cu mucus (1-2 eliminari saptamanal), balonari, dureri la defecatie.
  2. Hipertensiune arteriala oscilanta insotita de dislipidemie (colesterol crescut peste 260 mg/dl, trigliceride crescute 180 mg /dl.
  3. Sindrom alergic la temperaturi foarte scazute sau foarte ridicate, manifestat prin congestii intense eruptii si prurit la nivelul fetei.

Dupa doua luni de tratament (2 flacoane ColonHelp asociat cu LiverHelp) luate consecutiv, am obtinut urmatoarele rezultate:

  • La inceput am eliminat scaune frecvente insotite de foarte mult mucus (o perioada de 2 saptamani), apoi tranzitul intestinal s-a modificat cu 1-2 scaune/zi si fara mucus.
  • Tensiunea arteriala se mentine normala, fara sa modific dozele tratamentului alopat.
  • Leziunile alergice de la nivelul fetei s-au vindecat.
  • Colesterolul a scazut la 200 mg/si trigliceridele la 140 mg/dl.
  • Am un tonus mai bun si dorm mai bine.
  • Am scazut in greutate 2 kg.

Sunt foarte multumita de produsul ColonHelp si l-am recomandat si fiului meu care locuieste in Canada, deoarece si el prezinta o hipercolesterolemie si cateva kilograme in plus, cu toate ca manifesta un interes deosebit pentru o alimentatie sanatoasa si o conduita de preventie a bolilor cronice.

Comandă acum produsul ColonHelp la doar 87 lei!

Disclaimer:

Rezultatele reflectă experiența individuală a consumatorilor cu produsul nostru, iar rezultatele pot varia de la caz la caz.

Instrumente utile

Articole din aceeasi categorie:

sus in pagina