Datorită ColonHelp reuşesc să mănânc fără să mă balonez

Ultima actualizare la 13 iulie 2015. Categoria: Colon iritabil
Acest articol a fost citit de 4924 ori.
Datorită ColonHelp reuşesc să mănânc fără să mă balonez

Ma numesc Adriana P.T., sunt din Cluj-Napoca si am 33 de ani. Am inceput sa consum ColonHelp dupa ce am vizionat o emisiune pe Antena 2, cu speranta ca ma va ajuta sa-mi ameliorez simptomele cauzate de intestinul iritabil, de care sufar de cativa ani din cauza stresului, in special. Simptomele erau greata si balonare dupa mancare, dupa aproape orice fel de mancare, senzatia era de rau general.

Acestora li se adauga constipatia severa, de care sufar de cativa ani. Din cauza intestinului iritabil, constipatia se alterna cu episoade diareice severe, in care eliminam dupa circa 5 minute orice inghiteam. Episoadele diareice care durau cateva zile si se repetau destul de des. Am fost la medic, dar tratamentul era pentru ameliorarea simptomelor, intrucat mi s-a spus ca pentru colon iritabil nu este un tratament specific.
Mi-au recomandat magnerot pentru a ma relaxa si am fost sfatuita sa nu mai mai stresez. Intrucat nu-mi doream sa slabesc, avand 55 kg la 170 cm, am urmat o cura cu cate 8 grame de ColonHelp pe zi cu iaurt si am consumat circa 2 litri de apa zilnic.
Rezultatele au fost spectaculoase inca de la inceput. Voi termina in curand cel de-al doilea flacon si voi consuma in continuare, pentru ca nu mai sufar de constipatie, am un scaun zilnic. De asemenea, ColonHelp m-a ajutat si in lupta cu stresul de zi cu zi, fiind mult mai calma, iar simptomele de colon iritabil s-au ameliorat simtitor, n-am mai avut nici un episod diareic din ianuarie pana in prezent. Reusesc sa mananc fara sa ma balonez, chiar am un abdomen mai plat, parul nu-mi mai cade atat de tare, iar tenul este mai luminos si mai curat. Am sa continui tratamentul intrucat consider ca am suferit destul din cauza colonului iritabil. Am recomandat acest produs si altor persoane care-l folosesc si sunt foarte multumite de el.

Comandă acum produsul ColonHelp la doar 87 lei!

Disclaimer:

Rezultatele reflectă experiența individuală a consumatorilor cu produsul nostru, iar rezultatele pot varia de la caz la caz.

Instrumente utile

Articole din aceeasi categorie:

sus in pagina