Mi-a scăzut glicemia şi am slăbit 6 kilograme

Ultima actualizare la 24 octombrie 2012. Categoria: Colon iritabil
Acest articol a fost citit de 401 ori.

Ma numesc Florin Vingheac, am 63 de ani si sunt din Bacau. Am consumat patru flacoane de ColonHelp in perioada decembrie 2009 – martie 2010. Sunt foarte multumit de produsul ColonHelp si i-am mai convins sa consume ColonHelp si pe fratele meu, si pe fiica mea.

Mentionez ca iau tratament pentru inima si prostata. Dupa cura de ColonHelp am sesizat ca simptomele colonului iritabil s-au ameliorat. Tranzitul intestinal s-a reglat, nu mai am diaree. Nu ma mai balonez, sunt operat de colecist in 2002 si nu puteam manca fasole, mazare etc. Acum am scapat de balonari. Nu mai am nici reflux gastric. Glicemia a scazut de la 128 la 100-116, am si slabit de la 106 kilograme la 100. Tensiunea arteriala s-a imbunatatit. Sunt operat de varice la piciorul drept din 2002. Dupa ColonHelp, circulatia mi s-a reglat, nu mai am nici dureri articulare. A fost atenuat mirosul de transpirratie. Datorita ColonHelp nu mai simt oboseala ca inainte, am un somn foarte linistit. Un lucru interesant pe care l-am observat, sforaiam foarte tare inainte, acum acest lucru a fost diminuat.

Comandă acum produsul ColonHelp la doar 87 lei!

Disclaimer:

Rezultatele reflectă experiența individuală a consumatorilor cu produsul nostru, iar rezultatele pot varia de la caz la caz.

Instrumente utile

Articole din aceeasi categorie:

sus in pagina