ColonHelp mă ajută să îmi mențin greutatea constantă

Ultima actualizare la 30 septembrie 2015. Categoria: Constipație, Mărturii reale ale clienților noștri, Slăbire, tranzit intestinal
Acest articol a fost citit de 758 ori.
ColonHelp mă ajută să îmi mențin greutatea constantă

Sunt Felecan Viorica din Oradea, am 66 de ani și tocmai am terminat prima cură de 3 luni de ColonHelp. Acest program mi l-a recomandat medicul meu curant, sunt inclusă în programul național de hemodializă și datorită acestui fapt, greutatea mea trebuie să fie constantă. ColonHelp, deși nu credeam că la vârsta mea va da roade (am fost sceptică), m-a ajutat foarte mult. Recomand cu căldură acest tratament în curele de slăbire tuturor femeilor care doresc să aibă control asupra greutății lor. Eu folosesc ColonHelp o dată pe zi, dimineața, și îl amestec cu iaurt probiotic. Datorită faptului că folosesc ColonHelp am scăpat și de constipație și mi s-a reglat și tranzitul intestinal. Doresc să continui cura de ColonHelp, deoarece mă simt bine și reușesc să am o greutate constantă, ceea ce mă ajută să trec mai bine peste programul de hemodializă.

Comandă acum produsul ColonHelp la doar 87 lei!

Disclaimer:

Rezultatele reflectă experiența individuală a consumatorilor cu produsul nostru, iar rezultatele pot varia de la caz la caz.

Instrumente utile

Articole din aceeasi categorie:

sus in pagina