Am apelat la ColonHelp ca la o ultimă soluție pentru constipație

Ultima actualizare la 12 august 2014. Categoria: Colon iritabil, Constipație
Acest articol a fost citit de 285 ori.

Claudia Vasile, Ramnicu-Sarat: Am aflat despre ColonHelp din reclamele din ziare si de la televizor. Deoarece aveam probleme tot mai mari cu balonarea si constipatia, am apelat la ColonHelp ca la o ultima solutie. Am facut o cura de 3 luni (noiembrie 2011 – ianuarie 2012) si abia astept sa fac urmatoarea cura de ColonHelp.

Tranzitul intestinal s-a imbunatatit inca din prima saptamana de cura, iar balonarile au fost din ce in ce mai rare, pana au disparut complet. Toata stima si admiratia pentru astfel de oameni!
Am recomandat ColonHelp mamei mele care a implinit in aprilie 78 de ani. Suferea de o constipatie severa si colon iritabil. Dupa cura de ColonHelp (decembrie 2011 – februarie 2012) i s-au ameliorat problemele abdominale, iar constipatia a disparut. Este hotarata sa continue cura de ColonHelp. Doresc sa multumesc pe aceasta cale echipei care a descoperit aceasta formula! Daca nu incerci, nu ai de unde sa stii!

Comandă acum produsul ColonHelp la doar 87 lei!

Disclaimer:

Rezultatele reflectă experiența individuală a consumatorilor cu produsul nostru, iar rezultatele pot varia de la caz la caz.

Instrumente utile

Articole din aceeasi categorie:

sus in pagina