Am luat ColonHelp la recomandarea medicului sportiv

Ultima actualizare la 26 septembrie 2012. Categoria: Constipație
Acest articol a fost citit de 144 ori.
Am luat ColonHelp la recomandarea medicului sportiv

George Mihai Brudean (29 ani), Alba Iulia: Am utilizat produsul ColonHelp timp de 6 luni, in urma recomandarilor medicului meu, pentru a obtine performante in cadrul competitiilor sportive de natatie la care particip. Din cauza unei alimentatii dezechilibrate, am avut probleme de tranzit intestinal care s-au reflectat in desincronizari in timpul antrenamentelor, dureri abdominale si o stare de disconfort.

Am consumat ColonHelp in amestec cu 150 ml iaurt simplu, de 3 ori pe zi, timp de 6 luni. Am inceput administrarea produsului ColonHelp inainte de masa, cu o lingurita dozatoare rasa. După 2 luni am crescut doza la doua lingurite si am ramas la aceasta cantitate pe tot parcursul tratamentului. La 30 de minute dupa ce luam ColonHelp consumam cam 500-700 ml apa si cel putin doi litri pe parcursul zilei.
Am obtinut performante sportive mai bune dupa 3 luni, iar starea mea de sanatate s-a imbunatatit. Produsul ColonHelp se poate consuma si ofera un ajutor pretios pentru imbunatatirea performantelor sportive!

Comandă acum produsul ColonHelp la doar 87 lei!

Disclaimer:

Rezultatele reflectă experiența individuală a consumatorilor cu produsul nostru, iar rezultatele pot varia de la caz la caz.

Instrumente utile

Articole din aceeasi categorie:

sus in pagina