Am scăpat de 2 kilograme fără efort, iar scaunul mi s-a reglat

Ultima actualizare la 18 octombrie 2012. Categoria: Constipație
Acest articol a fost citit de 151 ori.

Georgiana: ColonHelp m-a scapat de ingrozitoarele chinuri pe care le induram de fiecare data cand mergeam la toaleta. Din cauza ca aveam numai unul, maximum doua scaune pe saptamana am inceput sa fac abuz de laxative, lucru care mi-a agravat si mai tare problema, asa ca am incercat mai multe produse… Asta pana intr-o zi cand am auzit de ColonHelp si fara prea mare optimism m-am gandit ca pot incerca.

Desi nu am inca 18 ani ma gandeam ca totul se va regla imediat in organismul meu, insa am mai avut o perioada de 1-2 saptamani de constipatie, dar acum cand sunt la sfarsitul celei de-a treia cutii tin sa va spun ca produsul isi merita banii… Pe parcursul acestor luni, desi nu dormeam foarte mult, aveam energie toata ziua, nu m-am ingrasat, ba chiar am mai scapat de 2 kilograme fara efort, scaunul mi s-a reglat.
Va multumesc si cu siguranta voi repeta aceasta cura peste 6-9 luni! Tin sa mai precizez ca de cand iau ColonHelp m-am obisnuit sa beau mai multa apa – cel putin 1,5 l/zi. Voi incerca de acum numai produse naturiste, sunt mult mai eficiente decat celebrele pastile si tot felul de analize sofisticate.

Comandă acum produsul ColonHelp la doar 87 lei!

Disclaimer:

Rezultatele reflectă experiența individuală a consumatorilor cu produsul nostru, iar rezultatele pot varia de la caz la caz.

Instrumente utile

Articole din aceeasi categorie:

sus in pagina