Am scăpat de laxative şi îmi menţin greutatea cu ColonHelp!

Ultima actualizare la 18 octombrie 2012. Categoria: Constipație
Acest articol a fost citit de 260 ori.
Am scăpat de laxative şi îmi menţin greutatea cu ColonHelp!

Ma numesc Aurica Nicoleta Zetoca, am 31 de ani si sunt din Tulca, Bihor. Anul trecut la inceputul lunii august m-am operat de hemoroizi si polipi intestinali, iar de atunci am ramas constipata si nu aveam scaun decat daca luam laxative. Am incercat tot felul de ceaiuri si leacuri babesti, care la alte persoane au dat rezultate, insa la mine nu au avut niciun efect. Am aflat de ColonHelp de la o cunostinta care il folosea pentru constipatie si la care dadea rezultate.

Asa m-am decis sa-l fososesc si eu la inceputul lui decembrie 2010. Dupa doua saptamani nu mai aveam nevoie de laxative. Tot anul trecut am urmat o cura de slabire si am dat jos peste 20 de kilograme. Dar corpul a inceput sa reactioneze la cura drastica, am inceput sa mananc dulce si foarte multe alte alimente, printre care si usturoi, asa ca ma balonam si chiar am pus la loc 1-2 kilograme. Trebuia sa ma infranez de la mancare tot timpul, ceea ce e greu pentru o gurmanda. Acum ca iau ColonHelp si consum 2-3 litri de apa pe zi, pot sa mananc mai lejer, gazele si balonarile au disparut, dar cel mai important lucru este ca ma mentin la aceeasi greutate. Simt ca am mai multa energie, pot sa ma odihnesc mai bine noaptea, pentru ca dupa operatie n-am mai putut sa dorm cum trebuie si ma trezeam mai obosita decat eram cand mergeam la culcare.
Am o problema si cu caderea parului. Am fost la o multime de medici, am urmat multe tratamente, dar fara rezultat. De la stres imi cadea parul in continuare. De cand iau ColonHelp imi cade mai putin par, lucru foarte important pentru o femeie tanara.
Recomand tuturor cu incredere produsul ColonHelp, pentru ca vreau ca toti cei cu probleme sa se poata bucura de beneficiile sale!

Comandă acum produsul ColonHelp la doar 87 lei!

Disclaimer:

Rezultatele reflectă experiența individuală a consumatorilor cu produsul nostru, iar rezultatele pot varia de la caz la caz.

Instrumente utile

Articole din aceeasi categorie:

sus in pagina