Am scaun zilnic, fără dureri, datorită ColonHelp

Ultima actualizare la 18 octombrie 2012. Categoria: Constipație
Acest articol a fost citit de 150 ori.

palaghia-valerianMa numesc Palaghia Valerian si sunt din orasul Brezoi, judetul Valcea. De circa trei ani, din cauza problemelor pe care le am la fiere, am avut o constipatie care imi crea mari probleme. Aveam scaune foarte tari, o data la 3-4 zile, stateam pe toaleta si 40 de minute. Am aflat de produsul ColonHelp prin intermediul reclamelor tv, dupa care m-am documentat pe internet cu privire la ajutorul pe care mi-l poate da in afectiunea pe care o am.

Am cumparat un flacon si am urmat cura, incepand cu data de 11 aprilie 2011, atat pentru detoxifiere, cat si pentru slabire (dimineata si seara, inlocuind micul dejun si cina, consumand cantitatea de apa de peste 2 litri pe zi), intrucat am ceva kilograme in plus. Dupa circa 20 de zile au inceput sa apara primele semne, respectiv scaunul meu a devenit mai moale si mai des. In prezent, sunt la al doilea flacon, am scaun zilnic, fara dureri, iar balonarea mi-a disparut. Apropo, ma balonam si cand beam apa, apa pe care in prezent o consum in cantitate de peste 2 litri pe zi, fara sa mai am vreo problema. Cred ca am scapat si de ceva kilograme, simt la curea. Acum am toata increderea in produsul dumneavoastra, tinand cont ca am inceput sa simt pe propria-mi piele rezultatele pe care le-am citit in brosura si pe internet. Sotia mea, vazand efectele benefice pe care eu le simt, a inceput cura cu ColonHelp, iar astazi, 7.06.2011, trece la al doilea flacon, marturisindu-mi ca are o stare generala mai buna.
Mi-a facut placere sa-mi expun punctul de vedere si le spun si altor persoane din jurul meu ca acest produs nu este o vrajeala, ci este ceea ce se mentioneaza in reclama si in brosura.

Comandă acum produsul ColonHelp la doar 87 lei!

Disclaimer:

Rezultatele reflectă experiența individuală a consumatorilor cu produsul nostru, iar rezultatele pot varia de la caz la caz.

Instrumente utile

Articole din aceeasi categorie:

sus in pagina