Am slăbit 17 kilograme cu ajutorul ColonHelp!

Ultima actualizare la 26 septembrie 2012. Categoria: Constipație
Acest articol a fost citit de 527 ori.
Am slăbit 17 kilograme cu ajutorul ColonHelp!

Ma numesc Vetuta Baboschi (52 de ani) si locuiesc in Sascut, judetul Bacau. Am primit ColonHelp de la fiica mea, care stia ca am probleme cu tranzitul intestinal. Aveam si probleme cu digestia, eram constipata mai tot timpul, ma simteam balonata si aveam greturi mereu, indiferent ce mancam. Desi mi-am pierdut pofta de mancare, simteam ca ma ingras de la orice. In plus, am inceput sa fiu anemica si aveam dureri groaznice de burta.
Am inceput sa iau ColonHelp in luna iunie si de atunci il administrez zilnic, in special dimineata, cu iaurt. Am inceput sa mananc fructe si tin cu strictete regimul prezentat in prescriptii. Am renuntat la carnea de porc si la muraturi, am redescoperit ceaiurile si consum cel puţin 2 litri de apa pe zi.

De cand am inceput sa iau luat ColonHelp, am slăbit 17 kg. Este o minune si mi se pare c-am intinerit peste noapte! In plus, mi s-a reglat tranzitul intestinal, colesterolul este mai mic si nu ma mai doare burta. Simt ca pot ma misc mai bine si ca pot sa respir mai usor. In plus, nu ma mai simt balonata si pot sa mananc fara sa ma tem ca o sa-mi vina sa vomit. Imi place ca acest produs ma face să fiu mai vioaie si parca si circulatia s-a imbunatatit. Am mai multa incredere in mine si simt ca arat mult mai bine. Mi-as dori ca si alti oameni sa descopere acest produs si sa-l folosească, deoarece merita din plin. Multumesc mult!

Comandă acum produsul ColonHelp la doar 87 lei!

Disclaimer:

Rezultatele reflectă experiența individuală a consumatorilor cu produsul nostru, iar rezultatele pot varia de la caz la caz.

Instrumente utile

Articole din aceeasi categorie:

sus in pagina