Am slăbit 4,5 kilograme fără efort

Ultima actualizare la 18 octombrie 2012. Categoria: Constipație
Acest articol a fost citit de 299 ori.

ghetau-safticaMa numesc Ghetau Saftica, am 63 de ani, sunt pensionara si sunt din Galati. Nici nu stiu cu ce sa incep. Eu am avut mari probleme de sanatate incepand de la dureri articulare pana la balonare. Datorita unei cunostinte am aflat de ColonHelp, care m-a ajutat sa scap de balonare si de kilogramele in plus.

Am aproape 2 luni de cand folosesc ColonHelp si am scapat de 4,5 kilograme, am inlocuit cafeaua cu ceaiul verde si efectul este extraordinar. Pentru a avea o baza in tratamentul cu ColonHelp a trebuit sa fiu foarte disciplinata si sa folosesc regulat dimineata si seara ColonHelp in iaurt si cel mai important sa beau 2 litri de apa pe zi. Pot sa spun ca m-a ajutat si la tranzitul intestinal, pentru ca de 2 luni nu mai stiu ce inseamna constipatie si am ajuns chiar la doua eliminari zilnice.
Tin sa precizez ca pe toata perioada postului am inlocuit iaurtul cu legume (cruditati sau fierte) si efectul a fost la fel de bun. Ma bucur enorm sa spun ca nu am slabit 4,5 kg prin infometare sau exercitii, pur si simplu am stat acasa si am urmat tratamentul ca la carte si nu a fost deloc greu. Nu ma voi opri din acest tratament atat de curand, desi efectele se pot observa dupa numai 2 saptamani de la inceperea lui.
Am incredere in acest produs, il recomand si altor persoane care sufera din cauza balonarii, colesterolului marit, care e o problema pentru majoritate, celor cu probleme articulare si persoanelor care vor o viata sanatoasa si frumoasa!

Comandă acum produsul ColonHelp la doar 87 lei!

Disclaimer:

Rezultatele reflectă experiența individuală a consumatorilor cu produsul nostru, iar rezultatele pot varia de la caz la caz.

Instrumente utile

Articole din aceeasi categorie:

sus in pagina