Am slăbit, tenul este mai frumos și tranzitul s-a reglat datorită ColonHelp!

Ultima actualizare la 16 aprilie 2013. Categoria: Constipație, Slăbire
Acest articol a fost citit de 2376 ori.
Am slăbit, tenul este mai frumos și tranzitul s-a reglat datorită ColonHelp!

Numele meu este Beatrice Vasilescu, am 24 de ani si locuiesc in Constanta. Anul trecut, cam in aceasta perioada, mama mi-a spus despre ColonHelp. Am fost incantata cand mi l-a cumparat pentru ca aveam probleme digestive de cand ma stiu! In momentul in care am inceput aceasta cura cantaream aproximativ 68 de kilograme, iar dupa ce am terminat tratamentul aveam 58 de kilograme. Eram mandra!

Toata lumea se mira, primeam complimente, era vis! In tot acest timp am tinut si un regim alimentar, mai multe legume si fructe, supe, iaurt si, bineinteles, apa. Din prima zi am fost cei mai buni prieteni, eram foarte incantata pentru ca mergeam regulat la toaleta, nu mai eram balonata, ma simteam mult mai usoara, seara nu mai aveam pofta sa ma rontai ceva si nici dulciurile nu mai faceau parte din dieta mea. Mergeam si la sala sau imi faceam exercitiile de aerobic acasa, aveam alt chef de viata!
Tot o problema pentru mine era si tenul. Nu era grav, dar aveam puncte de grasime sau o acnee mai blanda. In urma curei de ColonHelp, tenul meu a devenit mai curat si mai luminos!
Astazi mi-am cumparat un alt borcan, desi mai erau cinci zile pana la ziua de salariu, dar nu am mai rezistat. Mi-l doream din nou si nu exagerez daca spun ca imediat dupa ce l-am luat am si facut o vizita la baie! Pe langa mine am mai corupt si alti prieteni si ei sunt la fel de multumiti de acest produs!
Pentru mine cel mai important a fost ca am eliminat constipatia, am slabit si tenul meu si-a revenit. Unde aveam problemele cele mai mari, ColonHelp a actionat! Abia astept sa va scriu din nou peste cateva luni sa va aduc la cunostinta cum am evoluat.

Comandă acum produsul ColonHelp la doar 87 lei!

Disclaimer:

Rezultatele reflectă experiența individuală a consumatorilor cu produsul nostru, iar rezultatele pot varia de la caz la caz.

Instrumente utile

Articole din aceeasi categorie:

sus in pagina