Am uitat de constipație, dar și de alergii

Ultima actualizare la 18 octombrie 2012. Categoria: Constipație
Acest articol a fost citit de 280 ori.

olimpia1Ma numesc Olimpia, am 38 de ani. Acum 9 ani am nascut si, desi nici pana atunci nu ma puteam lauda cu un tranzit intestinal bun, dupa nastere a inceput dezastrul. M-am chinuit 9 ani cu tot felul de incercari, de la apa calda, prune uscate, aloe in tratament complet, ceaiuri diverse. Cred ca nu exista metoda sa n-o fi incercat. Medicul ma trimitea la iridografie si colonoscopie, dar eu pauza.
Apoi, anul trecut, o cunostinta, care suferea ca mine, a primit brosura cu ColonHelp de la o farmacie. Am citit-o si eu si dupa ce m-am saturat de 9 ani de laxative, am comandat o cutie de ColonHelp. Problema mea era ca nu beau suficienta apa peste zi, dar ColonHelp m-a obligat sa beau. Motivul principal pentru care m-am hotarat sa-l iau a fost constipatia crunta. Dar surpriza, rinita mea alergica s-a linistit. Daca intram intr-o casa cu igrasie, stranutam, daca era pisica sau caine in apropiere, stranutam. Dupa 3 luni de tratament, am primit un porcusor de guineea si nu am avut nimic. Acum am si caine, si alergia m-a lasat in pace. Sunt foarte bucuroasa ca am scapat de constipatie, eram cu obsesia cancerului de colon pe creier, ma gandeam ce mizerii se aduna pe peretii intestinelor. Acum am terminat cu aceasta obsesie datorita ColonHelp. I-am recomandat si mamei mele, care are colesterol marit, si dupa 2 luni i-a scazut sub limita superioara. Acum am primit o noua doza de ColonHelp si urmeaza si sotul meu la tratament, tot pentru colesterol. Si sa nu uit: in aceasta iarna am avut o singura viroza si nici o raceala. Sistemul imunitar a beneficiat din plin de ColonHelp. Merita sa-l incerce oricine are probleme ale tractului digestiv!

Comandă acum produsul ColonHelp la doar 87 lei!

Disclaimer:

Rezultatele reflectă experiența individuală a consumatorilor cu produsul nostru, iar rezultatele pot varia de la caz la caz.

Instrumente utile

Articole din aceeasi categorie:

sus in pagina