Am unul-două scaune pe zi şi, mai important, mă las de fumat

Ultima actualizare la 12 august 2014. Categoria: Constipație
Acest articol a fost citit de 219 ori.

ciuta-liviaLivia Ciuta, 44 ani, Nasaud: Nu cred in reclame, dar prezentarea produsului la emisiunea doamnei Simona Balanescu mi s-a parut credibila si mi-am spus „Hai, sa incerc si eu!”. Am inceput de 2 luni tratamentul cu ColonHelp impotriva constipatiei, balonarilor, de care sufeream de cand eram copil.

Spun sufeream, pentru ca acum sunt de domeniul trecutului si sper ca asa sa ramana. Acum am unul sau doua scaune pe zi si nu mai am convingerea ca tigara de dimineata imi rezolva problema constipatiei. Inca un lucru benefic, ma las de fumat! Din experienta mea pot spune ca trebuie respectate regulile:
1. Sa fii perseverent!
2. Sa iei ColonHelp in cantitatea in care iti face tie bine. Pentru mine, la 65 de kilograme, a fost de ajuns o masura in 200 ml iaurt (lapte acru) pregatit in casa, pentru a avea efect.
3. Sa bei neaparat apa. In cazul meu 500 ml dupa ColonHelp, iar apoi cat mai multa pe parcursul intregii zile. Stiu, vor zice unii: „Eu nu pot sa beau atata apa”. Si eu am fost ca voi, dar va spun ca se poate, pentru ca asa se vor elimina si toxinele.
Sper ca si altora ColonHelp le va fi de ajutor si le urez sanatate!

Comandă acum produsul ColonHelp la doar 87 lei!

Disclaimer:

Rezultatele reflectă experiența individuală a consumatorilor cu produsul nostru, iar rezultatele pot varia de la caz la caz.

Instrumente utile

Articole din aceeasi categorie:

sus in pagina