ColonHelp, adevăratul elixir al sănătății

Ultima actualizare la 24 ianuarie 2013. Categoria: Constipație, Opinia specialiștilor
Acest articol a fost citit de 336 ori.
ColonHelp, adevăratul elixir al sănătății

Steliana Stoian, Calarasi: Stimati prieteni! Ma adresez cu aceasta formula pentru ca asa va consider eu pe dumneavoastra, aceasta echipa care ne-ati daruit acest minunat, magnific, benefic si tamaduitor produs. Va numesc prieteni pentru ca meritati pe deplin toata gratitudinea, stima si tot respectul meu, deoarece descoperirea acestui produs si faptul ca eu l-am consumat (inca nu am terminat prima cura) mi-au adus increderea de a merge mai departe in viata cu toate problemele mele grave de sanatate.

Ma numesc Steliana Stoian, am 52 de ani si de profesie sunt asistent maternal principal. Am lucrat 32 de ani ca asistent medical sef al Sectiei de Boli Infectioase a Spitalului Judetean Calarasi, unde toate bolile digestive infectioase erau tratate cu adevarate otravuri.
In momentul de fata sunt pensionata medical in urma unei interventii la pancreas si a unei polidiscopatii, in urma careia am ramas cu o paraplegie flasca. Deoarece am fost operata la pancreas aveam un regim alimentar sanatos, insa din cauza paraliziei am luat cateva kilograme in plus, lucru foarte grav pentru o coloana care nu-si mai poate indeplini functiile. In revistele de specialitate am descoperit minunatul ColonHelp, am cumparat primul flacon din Plafar si l-am administrat conform indicatiilor. Eu, care nu sunt consumatoare de grasimi, aveam o valoare a colesterolului de 240, iar din cauza epigastralgiilor, refluxului esofagian, a constipatiei si a hemoroizilor sangeranzi luam medicamente. Dupa ce an terminat primul flacon de ColonHelp aveam sa constat urmatoarele:
– Scadere in greutate de 3 kilograme;
– Circumferinta taliei se micsorase cu 2,5 cm;
– Scaderea valorilor colesterolului. Analizele sangelui erau perfecte!
– Disparitia balonarilor, indigestiei, epigastralgiilor si a constipatiei. Scaunul a devenit normal, fara pierderi de sange;
– Tonus psihic bun, optimism si incredere in viata!
– Reducerea poftei de dulciuri (total contraindicate in afectiuni ale pancreasului) precum si a poftei de mancare.
Am sunat la dumneavoastra si am comandat inca un flacon pe care il consum cu mare placere. Este o combinatie perfecta de fibre sanatoase, necesare unei stari de sanatate excelente. Sunt optimista, lucrurile care imi pareau candva negative au capatat o latura pozitiva si acum, datorita consumului de ColonHelp, port cu placere hainele pe care nu le mai scoteam din dulap. Sunt bine, sanatoasa, optimista si fara problemele care-mi faceau viata un calvar, fara medicamente si doar cu minunatul ColonHelp. Toti cei care ma intalnesc ma vad schimbata radical si ma intreaba: De ce? Datorita ColonHelp! Multumesc intregului colectiv care si-a adus contributia la descoperirea acestei formule magice de izvor de sanatate. L-am recomandat tuturor prietenilor si persoanelor in suferinta pentru ca si ei sa fie fericiti ca mine! O sa inchei ca la Premiile Oscar: Va multumesc ca existati, multumesc ColonHelp! Felicitari!

Comandă acum produsul ColonHelp la doar 87 lei!

Disclaimer:

Rezultatele reflectă experiența individuală a consumatorilor cu produsul nostru, iar rezultatele pot varia de la caz la caz.

Instrumente utile

Articole din aceeasi categorie:

sus in pagina