ColonHelp m-a scăpat de constipaţia cronică

Ultima actualizare la 18 octombrie 2012. Categoria: Constipație
Acest articol a fost citit de 235 ori.

ileana-vladMa numesc Ileana Vlad, sunt din Cluj-Napoca si am 60 de ani. Din 1975, de cand am nascut-o pe Cristina Ioana, primul meu copil, am ramas cu o constipatie groaznica pe care am tratat-o ani de zile cu tot ce am auzit de la oameni si de la medici (in, senna, prune uscate, miere, seminte de bostan, tablete de toate felurile, ceaiuri).

Toate ma ajutau in primele 3-4 zile, dar apoi o luam iar de la capat. In anul 1980 ne-a dat Dumnezeu un fecior frumos si am sperat ca totul se va rezolva, dar sperantele mele au fost zadarnice. Dupa nastere am ramas cu o constipatie cronica si un surplus de 30 de kilograme. La 11 ani de la nasterea baiatului mi-a murit sotul. Am ramas singura la 40 de ani cu doi copii si toate problemele mele s-au inmultit. Am fost operata de patru ori, ultima operatie avand loc in 9 martie 2011. Stand mai mult in pat si uitandu-ma la televizor am vazut reclama la ColonHelp in emisiunea „Traieste sanatos“ de pe Antena 2. Cumnatul meu m-a rugat sa-i caut ColonHelp la Cluj si i-am luat din Plafar. Vazand ca-i merge foarte bine si-a comandat telefonic inca un flacon. Avand numarul de telefon mi-am comandat si eu trei flacoane, dintre care doua le-am dat vecinilor. Vazand ce bine ne merge am mai comandat si pentru tata trei flacoane.
Fiind bolnava si stand mai mult prin spitale, colegii de salon mi-au cerut sa le comand si lor dupa ce au vazut beneficiile acestui produs. Curierul mi-a adus chiar in salon la spitalul CFR doua flacoane. In total am comandat cam 15-16 flacoane.
Imediat dupa operatie, cand nu-i voie sa bei decat ceai, medicul mi-a dat voie sa iau portia de ColonHelp, deoarece in urma curei nu mai sunt constipata, glicemia a scazut de la 108 la 96 si am slabit 5 kilograme. Sunt foarte fericita si de aceea vreau sa multumesc din suflet celor care au facut acest produs care mi-a redat sanatatea!

Comandă acum produsul ColonHelp la doar 87 lei!

Disclaimer:

Rezultatele reflectă experiența individuală a consumatorilor cu produsul nostru, iar rezultatele pot varia de la caz la caz.

Instrumente utile

Articole din aceeasi categorie:

sus in pagina