ColonHelp m-a scăpat de constipaţie şi m-a ajutat să slăbesc

Ultima actualizare la 24 octombrie 2012. Categoria: Constipație
Acest articol a fost citit de 513 ori.
ColonHelp m-a scăpat de constipaţie şi m-a ajutat să slăbesc

Ma numesc Doina, am 31 de ani si sunt din Ramnicu-Valcea. Sunt la a doua cura de ColonHelp. Prima a durat 3 luni si m-a ajutat foarte mult.
Eram constipata de o viata.

Dupa ce am nascut, problema s-a agravat, am aflat de ColonHelp de la o matusa, dar nu am putut sa-l folosesc pentru ca alaptam. Dupa ce am terminat cu alaptatul m-am dus foarte emotionata la Plafar sa-mi cumpar un flacon de ColonHelp. Firesc, incercasem inainte de sarcina o gramada de remedii, eram dependenta de pastile si ceaiuri de slabit. Poate mai amanam momentul, dar am facut o criza groaznica de fiere si mi-am luat inima in dinti si m-am decis. Am luat primul flacon si m-am simtit excelent, constipatia disparuse, plus ca am si slabit. Am luat doua lingurite pe zi si am inceput sa beau foarte multa apa. Dupa ce am terminat prima cura, m-am temut ca voi fi constipata din nou, dar m-am inselat. E intr-adevar un produs foarte eficient, natural si nu creeaza dependenta. De atunci l-am recomandat tuturor cunoscutilor sau cum aflam ca unii au probleme cu constipatia sau voiau doar sa slabeasca. Va multumesc!

Comandă acum produsul ColonHelp la doar 87 lei!

Disclaimer:

Rezultatele reflectă experiența individuală a consumatorilor cu produsul nostru, iar rezultatele pot varia de la caz la caz.

Instrumente utile

Articole din aceeasi categorie:

sus in pagina