ColonHelp m-a scăpat de migrenele de care sufeream de la 25 de ani

Ultima actualizare la 24 octombrie 2012. Categoria: Constipație
Acest articol a fost citit de 180 ori.
ColonHelp m-a scăpat de migrenele de care sufeream de la 25 de ani

Numele meu este Alexandra Negoescu locuiesc in Targoviste si am varsta de 58 de ani. La inceputul anului 2010 am vazut o emisiune pe Antena 2 in care se vorbea despre ColonHelp. Am luat hotararea sa incerc si eu acest produs pentru ca aveam foarte multe probleme de sanatate. In primul rand aveam un tranzit intestinal foarte lent, o migrena care ma chinuia de cand aveam 25 de ani si nu mai spun ca ajunsesem la 76 de kilograme, la inaltimea de 1,58 m.

Am dat comanda pe internet si chiar din prima zi am inceput sa iau cate 2 masuri dimineata cu iaurt. Primele 2 zile am avut ceva dureri de stomac si abia pe urma am citit ca trebuia sa iau la inceput numai o masura. Au trecut durerile, dar efectul s-a simtit chiar din prima zi. Am avut scaun chiar din prima zi absolut normal. Incet, incet au inceput sa dispara durerile de cap. Aveam probleme cu ochii, adica imi lacrimau si erau tulburi mereu. Acum am o stralucire in ochi, parul nu imi mai cade. Eu sunt foarte incantata si ma simt foarte bine, de aceea am folosit 3 luni la inceputul anului 2010, am facut o pauza, apoi am luat din nou 3 luni si cand am vazut efectul, am luat hotararea de a-l folosi toata familia. Acum eu folosesc doar o masura pe zi pentru intretinere si bineinteles beau cel putin 2 litri de apa pe zi. Din 15 ianuarie 2011 am intrat in programul de detoxifiere si slabire cu Carmen Bruma si am folosit si ceaiul de slabit impreuna cu ColonHelp. Am ajuns acum la 65 de kilograme de la 76 de kilograme. Acum in afara de ColonHelp folosesc si LiverHelp pentru detoxifierea ficatului. Am inceput de cateva zile, asa ca nu va pot spune efectul. Voi reveni si va voi comunica. Oricum felicitari celor care au descoperit aceasta combinatie de plante care mi-a schimbat viata.

Comandă acum produsul ColonHelp la doar 87 lei!

Disclaimer:

Rezultatele reflectă experiența individuală a consumatorilor cu produsul nostru, iar rezultatele pot varia de la caz la caz.

Instrumente utile

Articole din aceeasi categorie:

sus in pagina