Constipație, hiperaciditate, colesterol… Le-am rezolvat cu ajutorul ColonHelp!

Ultima actualizare la 18 octombrie 2012. Categoria: Constipație
Acest articol a fost citit de 294 ori.

radu1Ileana si Radu Constantinescu, Campina: Sunt medic pensionar, am 85 de ani si sunt pensionar de peste 20 de ani. Mi-am dat seama de avantajele produsului naturist ColonHelp impreuna cu sotia mea. Am facut o cura de detoxifiere cu rezultate excelente si evidente. Am rezolvat amandoi problema constipatiei si a placii mucoide, am scazut valoarea colesterolului si a glicemiei si am obtinut o mai buna functionare a organismului.

Sufeream si eu, si sotia de constipatie cronica, colesterol crescut 255 mg si 240 mg. In plus, eu aveam hiperaciditate gastrica, cu reflux esofagian postprandial, pirozis (arsuri, care ma deranjau). Aveam hipertensiune arteriala – 165/80, pentru care luam medicatie zilnic.
Am inceput cura de ColonHelp impreuna cu sotia, luand dimineata doua lingurite de produs cu 250 ml apa si dupa circa jumatate de ora o ceasca de ceai si una de lapte (400 ml), cu regularitate (fara iaurt).
Cura de 3 luni a fost usor de facut, produsul neavand un gust neplacut. Dupa doua saptamani am realizat eliminarea completa a constipatiei cronice, am inceput sa am scaun zilnic, dimineata, regulat ca dupa ceasornic, am observat eliminarea placii mucoide. Apoi am avut cate unul-doua scaune pe zi – normale, usoare, fara diaree.
Tensiunea arteriala a scazut, mentinandu-se la 145-140/75, fapt care m-a determinat sa renunt deocamdata, dupa ani de zile, la medicatia antihipertensiva. Colesterolul a scazut la 200-210, trigliceridele sunt normale. Hiperaciditatea gastrica cu reflux esofagian a disparut. In urma curei cu ColonHelp am constatat o stare generala de bine, mai multa pofta de viata, ceea ce ma determina sa repet cura dupa pauza. Am discutat cu prietenii nostri despre ColonHelp si beneficiile lui pentru sanatate si s-au aratat interesati de acest produs!

Comandă acum produsul ColonHelp la doar 87 lei!

Disclaimer:

Rezultatele reflectă experiența individuală a consumatorilor cu produsul nostru, iar rezultatele pot varia de la caz la caz.

Instrumente utile

Articole din aceeasi categorie:

sus in pagina