Cu pachetul SuperSilueta am slăbit până acum 9 kilograme!

Ultima actualizare la 18 octombrie 2012. Categoria: Constipație, Slăbire
Acest articol a fost citit de 1036 ori.
Cu pachetul SuperSilueta am slăbit până acum 9 kilograme!

Ma numesc Marilena Gearip, am 30 de ani si sunt din Brasov. Folosesc ColonHelp de doua luni si patru zile. La inceput am cumparat ColonHelp din dorinta de a slabi. Asta pentru ca am avut dintotdeauna tendinta de ingrasare si am testat toate dietele din lume, fara niciun rezultat bun pentru sanatatea mea.

Dimpotriva, acele diete au fost o dezamagire: am revenit la greutatea initatiala, ba chiar si cu kilograme in plus. Dar cel mai rau dintre toate a fost faptul ca mi-am distrus sanatatea: mi-am dat peste cap sistemul digestiv, eram vesnic balonata si constipata si eram nevoita sa beau cafea pe stomacul gol pentru a avea scaun. Dupa o perioada, nici cafeaua nu mai avea efect, iar dupa ce am suferit de crampe foarte dureroase, constipatie si balonari am inceput sa iau laxative puternice si din cauza acestora eram tot timpul la extreme: cand luam aveam scaun moale, cand nu luam eram constipata.
Am inceput sa folosesc ColonHelp la recomandarea unei colege care avea aceleasi probleme ca si mine. Inca din prima saptamana mi s-a reglat scaunul si am ajuns sa am cate doua scaune pe zi. Am renuntat la cafea, iar digestia s-a imbunatatit. Nu mai sufeream de crampe si balonari. Dupa prima luna am slabit 5 kilograme. Am inceput sa ma simt extraordinar de bine si in a doua luna am achizitionat pachetul promotional SuperSilueta. Am mancat sanatos si pana in acest moment am slabit 9 kilograme!
Sunt foarte multumita de acest produs care mi-a redat sanatatea si m-a invatat ca se poate slabi sanatos, incet si sigur. Dintre toate, cel mai fericita ma face faptul ca digestia mea s-a imbunatatit extraordinar de mult si am scapat de senzatia de stomac care se strange si de senzatia de “explodat” pe care o aveam atunci cand mancam, indiferent cat de putin.
Acum, datorita rezultatelor vizibile l-am convins si pe sotul meu sa urmeze o cura si este si el foarte incantat! Multumesc ColonHelp!

Comandă acum produsul ColonHelp la doar 87 lei!

Disclaimer:

Rezultatele reflectă experiența individuală a consumatorilor cu produsul nostru, iar rezultatele pot varia de la caz la caz.

Instrumente utile

Articole din aceeasi categorie:

sus in pagina