Datorită ColonHelp, migrenele aproape au dispărut!

Ultima actualizare la 18 octombrie 2012. Categoria: Colesterol ridicat, Constipație, Slăbire
Acest articol a fost citit de 122 ori.

iulia-savin-pozaIulia Savin, Barlad: Am auzit de mai multe ori de ColonHelp de la televizor si in luna decembrie a anului trecut am inceput cura din cauza ca sufeream de constipatie, avand scaun la 3-4 zile. Dupa cateva zile de cura, tranzitul intestinal s-a reglat si am iesit afara zilnic. In ultima perioada ies chiar si de doua ori pe zi. Inainte de cura aveam probleme mari cu colesterolul, a carui valoare era 300. Conform analizelor, acum s-a redus la 180. Problemele cu hemoroizii s-au ameliorat in urma curei, la fel si problemele de ciclu menstrual, care era inainte neregulat si dureros.

Inainte sa iau ColonHelp aveam mari dureri de cap si luam tot felul de pastile, dar fara rezultat. Acum, durerile de cap au disparut aproape in totalitate. Ma simteam foarte obosita si aveam mereu o stare de somnolenta, dar noaptea nu ma odihneam si simteam ca ma sufoc. Aveam dureri articulare si nu consumam suficienta apa, desi stiam ca trebuie sa consum 2 litri de lichide pe zi. In urma acestei cure de ColonHelp am invatat sa beau apa, durerile articulare s-au redus, somnul s-a imbunatatit, am slabit 4 kg. Anii trecuti faceam frecvent gripa, insa in iarna acestui an, datorita consumului de ColonHelp, nu am facut nici gripa si nici viroza.
Am administrat produsul cu apa si am fost foarte multumita de rezultate. Starea mea de sanatate s-a imbunatatit considerabil si pentru asta aduc mii de multumiri firmei Zenyth Pharmaceuticals, producatorul acestui supliment alimentar care mi-a redat sanatatea. Recomand ColonHelp tuturor persoanelor care sufera de aceleasi probleme de sanatate ca si mine.

Comandă acum produsul ColonHelp la doar 87 lei!

Disclaimer:

Rezultatele reflectă experiența individuală a consumatorilor cu produsul nostru, iar rezultatele pot varia de la caz la caz.

Instrumente utile

Articole din aceeasi categorie:

sus in pagina