Mă simt foarte bine de când iau ColonHelp!

Ultima actualizare la 30 octombrie 2012. Categoria: Constipație, Slăbire
Acest articol a fost citit de 265 ori.
Mă simt foarte bine de când iau ColonHelp!

Ma numesc Gheorghe Vulpe, sunt din Ramnicu-Valcea si vreau sa va povestesc despre minunatul produs 100% natural ColonHelp. Am 67 ani si o sanatate destul de subrezita. Am diabet de la 35 de ani, de 10 ani sunt insulino-dependent, am probleme cu stomacul, reflux gastro-esofagian, de mic am fost gurmand, am mancat multe grasimi, am dus o viata dezordonata. Acum aproximativ o luna am aflat despre acest minunat produs ColonHelp de la sotia mea.

Am cumparat o cutie si am urmat instructiunile din brosura. Am luat dimineata pe stomacul gol o doza cu aproximativ jumatate de litru de apa la jumatate de ora si seara dupa masa pe la ora 20 tot o doza cu 0,5 litri de apa. Dupa aproximativ trei saptamani, cand aproape terminasem cutia, au inceput sa apara vizibile imbunatatiri ale starii de sanatate. Nu mai aveam arsuri pe gat dupa mese din cauza refluxului gastroesofagian, am inceput sa am scaun in fiecare dimineata (inainte aveam ba constipatie, ba diaree), am o pofta de viata si ma simt mult mai bine. Cand m-am urcat pe cantar am fost uimit sa vad ca am slabit aproximativ 3 kilograme! In plus, mi-a scazut si glicemia.
ColonHelp este minunat! Vreau sa incep o noua cura pentru ca ma simt foarte bine de cand consum acest produs!

Comandă acum produsul ColonHelp la doar 87 lei!

Disclaimer:

Rezultatele reflectă experiența individuală a consumatorilor cu produsul nostru, iar rezultatele pot varia de la caz la caz.

Instrumente utile

Articole din aceeasi categorie:

sus in pagina