Miraculosul ColonHelp nu are reacţii adverse!

Ultima actualizare la 18 octombrie 2012. Categoria: Constipație
Acest articol a fost citit de 2417 ori.

chira-veturiaMa numesc Veturia Chira, am 64 de ani si sunt din Zalau. Sunt pensionara, fost cadru medical. Din martie 2010 am inceput sa am probleme tot mai grave cu aparatul digestiv, colecistectomie, constipatie cronica, diverticuloza sigmoidala colonica, steatoza hepatica…

Acestea au fost depistate in urma analizelor (colonoscopie, CT, ecograf). Din aprilie 2010 am inceput sa iau ColonHelp, pe langa tratamentul medicamentos. Dupa un timp am renuntat la medicamente si am luat doar ColonHelp. Am obtinut rezultate foarte bune folosind numai o singura doza dimineata, cu iaurt natural. Se poate folosi si in diverticuloza. Cand am refacut analizele am observat ca trigliceridele si colesterolul au scazut si n-a mai fost nevoie sa mai iau medicamente. In cele trei luni de cura am slabit 5 kg, ceea ce m-a bucurat foarte mult. Avand si diabet de tip II cu medicatie, dupa doua luni s-a obtinut o glicemie mai buna, ceea ce a dus la reducerea dozei de medicamente. Acum urmez o alta cura cu ColonHelp, iar in ianuarie am inceput cel de-al doilea flacon.
Pe langa rezultatele bune obtinute, ColonHelp nu are reactii adverse.

Comandă acum produsul ColonHelp la doar 87 lei!

Disclaimer:

Rezultatele reflectă experiența individuală a consumatorilor cu produsul nostru, iar rezultatele pot varia de la caz la caz.

Instrumente utile

Articole din aceeasi categorie:

sus in pagina