Nu îmi mai cade părul după cura de ColonHelp

Ultima actualizare la 12 august 2014. Categoria: Constipație
Acest articol a fost citit de 218 ori.

stefan-violeta-rodicaMa numesc Stefan Violeta Rodica, am 34 de ani si 2 copii. Am auzit de ColonHelp de la televizor si am avut incredere inca de la inceput. Am avut probleme cu constipatia, eram indispusa, imi cadea parul si eram nemultumita de ten.

Dupa o saptamana am simtit beneficiile produsului ColonHelp. Am avut scaun zilnic, sunt binedispusa, nu mai imi cade parul si tenul arata mai bine. Acum sunt la a doua cura si ma simt foarte bine. L-am convins si pe sotul meu care are probleme cu ficatul si face o cura cu LiverHelp si ColonHelp si se simte foarte bine. Baiatul de 14 ani, are diaree de 2-3 ori pe saptamana. Ne-am hotarat sa tina si el o cura de o luna si sunt convinsa ca va fi bine. Recomand ColonHelp intregii familii. Multumesc echipei ColonHelp si va felicit pentru organizare si felul in care va purtati cu clientii la telefon, ceea ce este mai rar la noi in tara.

Comandă acum produsul ColonHelp la doar 87 lei!

Disclaimer:

Rezultatele reflectă experiența individuală a consumatorilor cu produsul nostru, iar rezultatele pot varia de la caz la caz.

Instrumente utile

Articole din aceeasi categorie:

sus in pagina