Nu mai am probleme cu constipaţia, am slăbit câteva kilograme

Ultima actualizare la 30 octombrie 2012. Categoria: Constipație, Slăbire
Acest articol a fost citit de 3415 ori.

Adriana Sebo, Timisoara: Folosesc ColonHelp din luna martie si deja pot sa va spun ca este un produs deosebit. Nu mai am probleme cu constipatia, am slabit cateva kilograme, consum mai multe lichide si ma simt mult mai bine.

Am vazut initial reclamele pentru produsul ColonHelp pe internet, dar nu le-am dat atentie. La o emisiune a doamnei Simona Balanescu l-am urmarit pe profesorul Mencinicopschi, unul din oamenii in ale caror recomandari cred, si asa m-am hotarat sa incerc. Nu am probleme deosebite de sananate. Am decis sa comand produsul pentru a incepe o cura de detoxifiere a organismului.

Am inceput sa folosesc ColonHelp cate o masura in fiecare dimineata, impreuna cu iaurt. Am crescut inevitabil consumul de lichide, constienta ca e necesar. Inca din primele zile am simtit ca atat digestia, cat si tranzitul intestinal s-au imbunatatit. De asemenea am observat o scadere a senzatiei de foame si, inevitabil dupa o luna, o scadere in greutate cu 2-3 kg. Nu mai am probleme cu constipatia sau balonarile. Intentionez sa folosesc produsul trei luni si sa reincep cura in luna noiembrie. Multumesc ColonHelp, producatorilor, promotorilor si distribuitorilor acestui produs. Multa sanatate tuturor!

Comandă acum produsul ColonHelp la doar 87 lei!

Disclaimer:

Rezultatele reflectă experiența individuală a consumatorilor cu produsul nostru, iar rezultatele pot varia de la caz la caz.

Instrumente utile

Articole din aceeasi categorie:

sus in pagina