Obsesia constipaţiei a dispărut cu ajutorul ColonHelp

Ultima actualizare la 18 octombrie 2012. Categoria: Constipație
Acest articol a fost citit de 1195 ori.
Obsesia constipaţiei a dispărut cu ajutorul ColonHelp

Eugenia Rogozea, 63 de ani, pensionara, Bucuresti: Despre ColonHelp am aflat din reclama tv si am intrebat medicul gastroenterolog despre el. Dupa ce am facut o colonoscopie, acesta mi-a recomandat o singura doza de ColonHelp pe zi si evident apa necesara. Pana atunci nu prea consumam 2 litri de apa, dar acum beau chiar mai multa, deci ColonHelp ma ajuta sa ma hidratez mai bine.

Efectul lui a aparut foarte, foarte repede, chiar de a doua zi, dupa prima administrare. In acea zi am avut 4-5 scaune normale, fara dureri si fara efort. Continui si acum in acelasi mod, il iau la aceeasi ora si evacuarea se face foarte bine si usor in fiecare zi, cam la aceeasi ora. In plus, inainte de defecatie nu am nici-o durere, cum aveam inainte, nu mai sunt deloc balonata, chiar am slabit in 3 saptamani cam 2,5 kg. Burtica pe care o aveam si care nu era grasime a disparut. Pot sa va mai spun ca respect si pozitia care este indicata in cartea despre produs, iar efectele sunt spectaculoase. Va rog sa ma credeti ca este purul adevar. Nu mai am atat de multe gaze si ma simt bine cu evacuare ca un om normal si nu ca unul care s-a chinuit 40 ani cu constipatia. Pentru mine, constipatia si consecintele ei devenisera o obsesie de fiecare zi. Aceasta obsesie nu mai exista de cand folosesc produsul ColonHelp. ESTE O MINUNE!!!!!!!! L-am recomandat si unor prietene care sunt sanatoase, care nu au problemele mele si sunt incantate.

Comandă acum produsul ColonHelp la doar 87 lei!

Disclaimer:

Rezultatele reflectă experiența individuală a consumatorilor cu produsul nostru, iar rezultatele pot varia de la caz la caz.

Instrumente utile

Articole din aceeasi categorie:

sus in pagina