Rezultatele au apărut după 10 zile de cură cu ColonHelp!

Ultima actualizare la 24 octombrie 2012. Categoria: Constipație, Slăbire
Acest articol a fost citit de 627 ori.
Rezultatele au apărut după 10 zile de cură cu ColonHelp!

Ma numesc Adriana Rotar si am luat ColonHelp la sfatul unei prietene care se trateaza cu acest produs de mult timp. Dupa ce m-am documentat serios, am hotarat sa incerc si eu aceasta metoda de tratament. Am consumat ColonHelp in amestec cu 200 ml iaurt simplu de doua ori pe zi timp de 3 luni, inainte de masa. Dupa fiecare doza, la interval de 20 minute, beam o cana mare cu apa, iar pe tot parcursul zilei beam cam 1,5-2 litri de apa. In timpul tratamentului am consumat multe legume si fructe proaspete.

Dupa 10 zile am inceput sa simt efectul tratamentului. Constipatia a disparut, picioarele mi s-au dezumflat. Pe parcursul curei am slabit 4 kilograme, oboseala a disparut, pielea fetei a capatat elasticitate, senzatia de balonare a disparut, noaptea dormeam foarte bine.
Am facut pauza o luna, dar m-am informat si am aflat ca pot lua zilnic o doza de intretinere fara sa intrerup tratamentul. Asa ca am hotarat sa incep sa iau din nou numai o masura dimineata. Va multumesc pentru produsul natural pe care il promovati!

Comandă acum produsul ColonHelp la doar 87 lei!

Disclaimer:

Rezultatele reflectă experiența individuală a consumatorilor cu produsul nostru, iar rezultatele pot varia de la caz la caz.

Instrumente utile

Articole din aceeasi categorie:

sus in pagina